Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox 360-games worden vanaf oktober 2022 niet meer opgenomen in de Gold Games-promotie | Xbox One

Aangezien het merk Xbox zich jaar na jaar ontwikkelt, heeft Redmond ervoor gekozen om geleidelijk een grens te trekken binnen Xbox Live, indirect gerelateerd aan het tijdperk van Xbox 360 en Xbox One. Het nieuws dat nu is gevallen bevestigt dit alleen maar omdat de Xbox Games with Gold-actie vanaf aanstaande oktober stopt met het aanbieden van Xbox 360-games.

Alleen Xbox One-gameservice

Via een e-mail die naar alle Xbox Live Gold-leden is gestuurd, maakte Xbox het nieuws bekend aan al zijn abonnees. De maandelijkse spelshow met goud is een belangrijke aanwinst voor Xbox geworden via zijn online service, die 4 volledige gratis games biedt om voor onbepaalde tijd te behouden. We hebben dus twee Xbox One-games en twee Xbox 360-games achterwaarts compatibel gevonden. Dit is de e-mail in kwestie die vandaag is verzonden.

Met ingang van 1 oktober 2022 zullen Xbox 360-titels niet langer worden opgenomen in de maandelijkse games die worden aangeboden aan Xbox Game Pass Ultimate- en Xbox Live Gold-leden via Games with Gold. Ons vermogen om Xbox 360-games in de catalogus aan te bieden, heeft zijn limiet bereikt. Games for Gold blijft echter elke maand spannende Xbox One-titels aanbieden met exclusieve kortingen. Dit heeft geen invloed op Xbox 360-games die je vóór oktober 2022 hebt gedownload. Alle Xbox 360-titels die vóór deze datum via Games with Gold zijn ingewisseld, blijven op je Xbox-account staan, ongeacht of je je abonnement voortzet.

Bedankt dat je een trouw lid bent. Xbox-team

Xbox verwijst naar het feit dat het bedrijf “zijn vermogen om Xbox 360-games in de catalogus aan te bieden heeft gemaximaliseerd”. Concreet zijn deze limieten zowel juridisch als technisch. Games with Gold biedt alleen Xbox One-games aan vanaf oktober 2022, maar gamers kunnen er zeker van zijn dat alle Xbox 360-games die in de loop der jaren zijn aangeschaft, bewaard en toegankelijk blijven.

READ  23.000 jaar oude menselijke voetafdrukken herschrijven de geschiedenis van de Amerikaanse nederzetting

Een nieuws dat het einde van een tijdperk markeert en ongetwijfeld wordt gedreven door een verlangen om naar de toekomst te kijken, nieuwe modellen en andere gamedistributiediensten. Microsoft begon de Xbox Live-branding in 2021 te laten vallen, waarbij Xbox Live nu verwijst naar alle software en services als het Xbox Network.