Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wordt het reiscertificaat teruggestuurd naar de applicatie “TousAntiCovid”?

Sinds woensdag 30 november heeft de Rijksapp deze optie geüpdatet waarmee je een digitaal reiscertificaat kunt toevoegen. Veel netizens vragen zich af of dit moet worden gezien als een teken van de terugkeer van een mogelijke avondklok of reisbeperkingen.

Op Twitter merkten verschillende gebruikers op dat het sinds de laatste update op 30 november mogelijk was om digitale reiscertificaten toe te voegen aan de TousAntiCovid-app. Tabblad Mijn Reiscertificaten. Avondklok en inperking van de respectieve gebieden”, wordt gemarkeerd in de toepassing. Wat betekent de vraag.

bestaat al

Deze toevoeging is tot nu toe onopgemerkt gebleven. bel hem ten westen van FrankrijkHet ministerie dat verantwoordelijk is voor digitaal bevestigde vandaag de ontdekking van deze optie. Maar een kabinetsbron Cedric O, staatssecretaris voor Digitale Zaken, citeerde het: Parijs, geeft aan dat “het certificaatblok niet is teruggestuurd naar de toepassing, het zit daar nog steeds vast”. Echter, het aangegeven TousAntiCovid gratis nummer Noord geluid De optie is er altijd geweest, maar de plaatsen in de app zijn veranderd. Het certificaat is nooit verdwenen. Het wordt altijd boven het blok “Informatie” geplaatst. In de nieuwe versie zijn alleen de kopjes van de secties gewijzigd: “Gezondheidsvergunning”, “Vaccinatie”, “Contact in gevaar”, “Certificaten”, “Informatie” en “Meer , verwijzend naar het ministerie van Volksgezondheid.

Het ministerie bevestigt echter dat het reiscertificaat bij de laatste update van de aanvraag is bijgewerkt.

READ  Faraonische schulden van Franse bedrijven bedreigen investeringen