Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wist je dat ? Freebox Pop-, Delta- en Révolution-abonnees kunnen overal ter wereld van hun tv-zenders genieten

Wist je dat ?  Freebox Pop-, Delta- en Révolution-abonnees kunnen overal ter wereld van hun tv-zenders genieten

Je zult echter tevreden moeten zijn met het scherm van je smartphone of tablet.

Als u van reizen houdt, maar het niet erg vindt om een ​​beetje tv te kijken, zelfs in het buitenland, hoe kunt u dan toch gebruik maken van uw favoriete zenders? Als Freebox-abonnees die TV by Canal gebruiken (of een ander programma op Canal+) myCanal kunnen gebruiken om te profiteren van de kanalen in deze programma’s op hun smartphones, tablets of computers, wat als u toegang wilt tot niet-vermelde inhoud?

Freebox Delta, Pop en revolutie recentelijk, hebben ze rechtstreeks toegang tot Oqee op hun smartphone of tablet. het is genoeg. In feite is deOndersteuning Oqee Hij beweert dat zijn platform beschikbaar is.”Overal ter wereld met alle operatornetwerkenJe kunt dan doorgaan met het inhalen van je tv-series of je favoriete programma’s in herhalingen bekijken, zelfs als je aan de andere kant van de wereld bent.

Het is echter niet toegankelijk vanaf een ander Oqee-compatibel apparaat, waarvoor u verbinding moet maken met uw Freebox-netwerk. Ter herinnering: Oqee is ook beschikbaar voor abonnees van Freebox Revolution op Samsung Smart TV’s, Apple TV en met Android 8-apparatuur zoals Sony, Xiaomi en Oneplus TV’s of Nvidia Shield en Xiaomi mi-boxen. Doos.

READ  Begrijp alles over de aardbeving veroorzaakt door vastgoedgigant Evergrande