Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

William Shatner was getraumatiseerd door zijn reis naar de ruimte

William Shatner was getraumatiseerd door zijn reis naar de ruimte

Voormalig Star Trek-steracteur William Shatner ging een paar uur naar de ruimte aan boord van een Blue Origin-capsule. Na een jaar van deze ervaring gaf hij het op, en de ervaring was erg verdrietig voor hem.

Kapitein Kirk vloog heen en weer in de ruimte. Reis Het nieuws kwam eind 2021 uit : Toen stapte de beroemde acteur van de sciencefictionserie Star Trek, William Shatner, in de shuttle blauwe oorsprong (Jeff Bezos Corporation). Een jaar later vertrouwt hij zijn werk Go Bold: Reflections on a Life of Awe and Wonder. Divers tijdschrift heeft wat Gepubliceerd uittrekselbegin oktober.

Maar wat u zich in zijn getuigenis voorstelt, komt waarschijnlijk niet overeen met wat hij zegt: Alles wat ik me voorstelde was fout. Alles wat ik dacht te zien was verkeerd ‘, geeft hij zichzelf toe.

“overweldigend verdriet”

William Shatner begeeft zich naar de verre ruimte en beschrijft ” Koude, donkere en zwarte leegte “.in schril contrast met onze planeet.” Het was anders dan alle leeuwen die je op aarde kon zien of ruiken. Het was diep, omhullend, allesomvattend “Hij legt uit.” Ik keerde terug naar het licht van het huis.

[Lire la suite]

Video – Blue Origin: de nieuwe Shepherd-raket crasht kort na het opstijgen

READ  Windows 11 is gratis voor gebruikers van Windows 7, 8.1 en 10, bevestigd