Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Willem-Alexander en Maxima uit Nederland: het ongelooflijke verhaal van hun ontmoeting, een koninklijke liefde op het eerste gezicht

Hun ontmoeting geeft een verkeerde voorstelling van de intriges van een romantische komedie. Het was in april 1999, in de hitte van Feria de Sevilla, een enorm populair festival in Andalusië, waar we deelnemen aan het stierenvechten en genieten van de traditie Gefrituurde vis (Gefrituurde vis). Maxima Soregita, 28, was gekomen om met een paar vrienden van deze ceremonies te genieten. Geboren in Buenos Aires, Argentinië in 1971, heeft hij familiewortels op het Iberisch schiereiland. Ze krijgt altijd te horen dat ze van verre afkomst isAlfons III van Portugal, Die regeerde in de 13e eeuw. Ze is een stamboom waar ze nooit trots op is geweest, ze heeft altijd zichzelf willen opbouwen als een onafhankelijke vrouw en is aan niemand iets verschuldigd. Na zijn studie economie werd hij ingehuurd door verschillende financiële instellingen en werkte in april 1999 bij Dresner Kleinward Benson Bank. Als ondernemer is Maxima zeker een beetje, ze denkt er geen moment aan om een ​​gezin te stichten of de liefde te vinden. Toch zal het tijdens deze veerboot naar boven komen.

Uitgenodigd voor een etentje ontmoet ze er echt een paar Alexander, 32, stelt zich voor als Nederlandse piloot மறந்து vergat enkele details van zijn identiteit te vermelden. Het is echt Willem-Alexander van Nederland, Zoon en erfgenaam Pure Beatrix, Zit sinds 1980 op de troon. Hij blinkt uit als copiloot bij KLM, maar maakt maar twee of drie vluchten per maand, dus hij heeft het druk met zijn officiële taken. Als Willem-Alexander ervoor kiest zijn ware persoonlijkheid te verbergen, is dat omdat hij al een paar romantische teleurstellingen kent. In plaats van een playboy te zijn, merkte hij dat vrouwen meer geïnteresseerd waren in zijn onderwerpen dan in zijn kwaliteiten. Een jaar geleden ging hij weer door een pauze, een zekere Emily Fremers, Sommigen hebben zich al een toekomstige prinses voorgesteld. De media maken zich zorgen over de toekomst van de eeuwige vrijgezel Willem-Alexander.

READ  De regeringsdeal werd in Nederland ontdekt na negen maanden onderhandelen