Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wie kan ons verslaan?

M6 Live Screenshot Wie kan ons verslaan

Op maandag 25 juli 2022 zijn op Twitter verschillende ongepaste opmerkingen geplaatst over het uiterlijk van Helen Segara, die lijdt aan een auto-immuunziekte. De zangeres die meedeed aan het M6-programma “Who Defeats Us?” Gelukkig kon ze rekenen op een schare pleitbezorgers, voordat ze zelf haar verdriet uitte op sociale media.

Deze maandag 25 juli 2022 toonde M6 zijn kijkers Who Can Beat Us?, gehost door Eric Anthony. Een spel waarin zes karakters van het kanaal het opnemen tegen 100 kandidaten in hun respectievelijke velden. mode voor Christina CordolaMuziek voor Helen Cigara, Sport Marie Portolanogastronomie voor Philip EchebestWetenschap mac lesggy En tot slot de wereld van entertainment voor Eric Anthony. Zelden was de goochelaar de gastheer en kandidaat van dit unieke spel. De missie van het publiek: beter zijn dan de experts in de loop van de zes ronden, met als doel tot € 30.000 te winnen in de grote finale.

Om de bal te openen, is het Helen Sigaar Wie naar de taverne werd geroepen om vragen over de muziek te beantwoorden, werd voor het publiek aan dezelfde behandeling onderworpen. Wat heeft Claude Francois bereikt, is een citaat voor een buitenlands lied? (Antwoord: dat jaar). Welke muzikant staat het dichtst bij de dirigent van het orkest? (violist). Wat is de voornaam van Master Gims? (Gandhi) enz., schitterde de zangeres met haar kennis op dit gebied. Maar op Twitter ging het commentaar over veel meer dan zijn optreden. Sinds het begin van de avond hebben veel twitteraars hun verbazing uitgesproken over het “veranderende” gezicht van de zangeres. Zo wreed, sommigen beschreven het als “onherkenbaar” of “opgeblazen”, terwijl anderen zo ver gingen om de zanger te beschuldigen van misbruik Plastische chirurgie.

READ  'Het was moeilijk': Dokter Martin Blascher werd uitgenodigd voor de media, nadat hij op elke locatie was uitgenodigd

Maar binnen enkele minuten klonken stemmen om gewetenloze internetters het zwijgen op te leggen en de waarheid te herstellen. Helen Cigara heeft echt last van OogzenuwontstekingHet is een auto-immuunziekte die ervoor zorgt dat hij geleidelijk het zicht in zijn rechteroog verliest. Door de zware behandeling was de zanger genoodzaakt om: Annulering van meerdere concertdata afgelopen winter. Naast haar verdediging, benadrukten veel netizens, waaronder enkele die op locatie aanwezig waren tijdens het filmen, haar kwaliteiten van hart en waardigheid in het licht van tegenspoed.

Sommigen deelden zelfs het bericht dat live op Instagram werd geplaatst door de zangeres die de opmerkingen over haar uiterlijk als “onterecht en gemeen” beoordeelde en de uitspraken van haar verdedigers bevestigde: “Het is waar, een jaar van wrede behandeling veranderde en gaf veel complexen .. Helaas kan ik er niets aan doen, behalve vechten om te blijven lachen… Bedankt aan iedereen die het weet en mij komt verdedigen.’ Updates die geleidelijk een einde maken aan ongepaste opmerkingen…

video. Bekijk de foto van Helen Cigara