Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wie is Yasemin Gundogan, 28, beschuldigd van het stelen van 8 miljoen euro en stalken door Europa?

primair
Een jonge 28-jarige is momenteel gewild in heel Europa. Ze was voorheen verantwoordelijk voor het inpakken van bankbiljetten en wordt beschuldigd van het stelen van minstens acht miljoen euro.

Dit is een ongebruikelijk profiel waar Europese opsporingsdiensten mee te maken hebben. Sinds 21 mei zijn ze op zoek naar Yasmin Gundogan, 28, beschuldigd van het missen van 8 miljoen euro in haar portemonnee. Volgens het Duitse dagblad was ze verantwoordelijk voor het inpakken van kaartjes bij een geldtransporteur in Bremen, in het noordwesten van Duitsland. fotoHij gebruikte zijn plichten om deze diefstal te plegen.

Het was zijn taak om kleine coupures van bankbiljetten klaar te maken, ze in bankdozen voor gelddragers te doen en ze per transportband naar geldautomaten in bankfilialen te brengen. Op vrijdag 21 mei stopte ze geld niet in dozen maar in zakken. Toen gooide de jonge vrouw deze zak in een afvalcontainer. Toen het eenmaal tijdelijk verborgen was, hoefde ze het later alleen nog maar te zoeken en in de kofferbak van een gehuurde Mercedes in Berlijn te leggen, waarvan de kentekenplaten waren veranderd. Om te ontsnappen, deed ze alsof ze ziek was en slaagde erin te ontsnappen in de auto. De diefstal werd pas een paar dagen later opgemerkt, waardoor de jonge Duitser kilometers kon vluchten. Sindsdien is het onvindbaar gebleven.

De #Politie # bremen Vrijdagavond met de golf van troepen. Naast het typische ongeval geldt ook het rijverbod naar #cellool opleggen. Tussen 21.00 uur en 05.00 uur hebben de hulpdiensten 1.139 voertuigen weggestuurd.

u27a1 ufe0f https://t.co/REGVomH9KT

BremenPolizei 3 juli 2021

Duitse autoriteiten versterken, na weken van ineffectieve barrières, hun onderzoeksapparaat. Op 3 juli werden intensieve getuigenoproepen gedaan met een foto van de jongedame en een Mercedes. Zijn signalering is ook verspreid naar 26 landen van het Schengen Informatie Systeem (SIS), dat het mogelijk maakt om gezochte personen op Europees niveau te identificeren en om internationale samenwerking tot stand te brengen.

READ  Chili stemt voor een fundamentele herschrijving van de grondwet die het van Pinochet heeft geërfd

Familieleden niet begrijpen

Jasmine Gundogan groeide op in de beroemde wijk Bremen. Zijn grootouders van vaderskant wonen nog steeds in Nineli in Turkije en getuigen volgens hem van hun onbegrip understanding figaro Wie citeert uit het Turkse dagblad? vrijheid. Mohammed, 82, vertelt over zijn bezorgdheid: “Het is niet zijn persoonlijkheid, hij lijkt niet op hem”, en zijn vrouw bevestigt zijn verklaringen door eraan toe te voegen dat ze “het financieel goed deed”, en zelfs “er een huis kocht. Laatst jaar.” Voor de tachtig Vanaf hun leeftijd werd hun kleindochter beslist “bedreigd” of “gedwongen” door de “maffia” om deze buitengewone diefstal te plegen.

Rechercheurs denken dat ze de grens is overgestoken en onder meer op zoek is naar een waterpijpcafé waar de jonge vrouw tot 2014 werkte. foto, Deze plaats wordt beheerd door een grote criminele familie en ze hadden hen kunnen dwingen dit project uit te voeren. Le Figaro Let op een enigszins grappig punt, de naam van de bar “Ocean 27”, “die ons doet denken aan de trilogie van Steven Soderbergh met ongelooflijke overvallen.”