Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WhatsApp werkt vanaf 31 december niet meer op sommige smartphones

WhatsApp werkt vanaf 31 december niet meer op sommige smartphones

regelmatig, De WhatsappIk hou van anderen Appsstop met ondersteunen smartphones en oudere besturingssystemen. Per 31 december is de populaire app Correspondentie Op nog eens 49 oudere toestellen zal het niet meer werken, zo melden de berichten telefoonandroid. Het grootste deel van de geschiedenis is ongeveer 10 jaar geleden.

Wat de iPhones betreft, worden de iPhone 5 en 5c, uitgebracht in respectievelijk 2012 en 2013, getroffen door deze softwareondersteuning. Het is nu nodig om minimaal iOS 12.1, uitgebracht in 2018, te hebben om de app te kunnen gebruiken, zoals gespecificeerd numeriek. aan de systeemzijde robotDe ondersteuning stopt voor alle apparaten die nog een versie hebben die ouder is dan Android 4.1 (Jelly Bean), de versie die in 2012 werd gelanceerd. Onder hen vinden we Samsung Galaxy S2 en S3 mini, HTC Desire 500 of verschillende LG Optimus.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

in een WhatsApp-ondersteuningspagina’s, leggen de app-teams uit waarom de ondersteuning voor instant messaging regelmatig wordt stopgezet voor sommige oudere apparaten. “Om bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen, stoppen we regelmatig met het ondersteunen van oudere besturingssystemen om onze middelen te wijden aan het ondersteunen van de nieuwere systemen”, zegt ze. Het laatste einde van de ondersteuning Het is gedateerd 24 oktober 2022 met het einde van de ondersteuning voor iOS 10 en 11.

In totaal wordt voor Android in februari 2021 nog steeds geschat dat 0,2% van de smartphones nog steeds Jelly Bean gebruikt. Sindsdien heeft Google nog tien hoofdversies uitgebracht, 4.4 (KitKat), 5 (Lollipop), 6 (Marshmallow), 7 (Nougat), 8 (Oreo), 9 (Pie), 10, 11, 12 en 13. iOS ernaast in versie 16.2.

READ  Samsung zal een zeer gewaagde gok wagen op de Galaxy S24