Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WhatsApp staat je andere apparaten nu toe om af te zien van je smartphone

WhatsApp is geïntroduceerd in bèta-ondersteuning voor meerdere apparaten zonder dat je ze met je smartphone hoeft te verbinden. Een voorlopig geteste noviteit, maar betaalbaar, zowel op iOS als op Android.

De WhatsApp

WhatsApp laat je apparaten nu geen verbinding meer maken met je smartphone // Bron: Adem AY via Unsplash

In slechts een paar klikken De WhatsApp Nu biedt het meer vrijheid buiten de smartphone. Het platform is geïntroduceerd in bèta-ondersteuning voor meerdere apparaten zonder verbinding met een mobiele telefoon.

Om deze nieuwe functie die beschikbaar is voor iOS- en Android-gebruikers van de app te ervaren, hoeft u alleen maar lid te worden Proefversie voor meerdere apparaten. Start WhatsApp, ga dan naar Instellingen en tot slot onder Verbonden apparaten. Klik op Bèta voor verschillende apparaten en vervolgens op Deelnemen aan bèta. Het enige wat u hoeft te doen is uw apparaten te verbinden metQR code Wissen. Het ding is gedaan in seconden.

Meerdere apparaten gebruiken wordt interessanter op WhatsApp

Als u ervoor kiest om deel te nemen aan deze bètaversie, kunt u berichten verzenden en ontvangen vanuit de WhatsApp-desktoptoepassing of de webinterface van het platform … en dat allemaal zonder uw smartphone noodzakelijkerwijs te hebben aangesloten, terwijl u de end-to-end onderhoudt encryptie.

zoals aangegeven Mac-geruchtenAan de andere kant is het op dit moment onmogelijk om berichten of threads op een gekoppeld apparaat te verwijderen. Een andere beperking is dat het niet mogelijk is om berichten of een oproep te verzenden (vanaf het web, desktop-applicatie of Poort apparaat), een gebruiker met een oude versie van WhatsApp op zijn smartphone. Ook is het niet mogelijk om meerdere smartphones tegelijk aan één WhatsApp-account te koppelen.

READ  De multiplayer-modus was gelekt en het zou verschrikkelijk zijn geweest

WhatsApp vereist bèta en stelt vast dat de huidige kwaliteit van de service door deze nieuwe functionaliteit tijdelijk kan worden beïnvloed. Als je problemen hebt, kun je de bèta op elk moment afsluiten door terug te gaan naar de app-instellingen. We hebben eindelijk geleerd dat als uw smartphone niet wordt gebruikt, de gekoppelde apparaten na 14 dagen inactiviteit worden losgekoppeld.

Vergeet niet dat WhatsApp werkt aan een officiële iPad-app… en het goede nieuws is dat het platform heeft gesuggereerd dat de lancering kan worden versneld door deze ondersteuning voor meerdere apparaten in te zetten.

Er is een nieuwe gids verschenen voor de functie “Communities” die verband houdt met WhatsApp. Het zal het mogelijk maken om een ​​subgroep te creëren in een groepsdiscussie.
Lees verder

Om Frandroid te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.