Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

WhatsApp-berichten werken vanaf 31 mei niet meer voor sommige smartphones

Sommige van de twee miljard WhatsApp-gebruikers van instant messaging zullen het vanaf 31 mei niet meer kunnen gebruiken. De nieuwe versie wordt incompatibel met oudere versies van Android en iOS. In feite heeft het bedrijf elk jaar de gewoonte om uit te zoeken welke smartphones toegang hebben tot de app die in 2013 werd gelanceerd, waarbij versies worden genegeerd die als verouderd worden beschouwd.

Al in het najaar van 2021WhatsApp, dat kan opscheppen dat het elke dag 7 miljard spraakberichten ontvangt, heeft besloten af ​​te treden Veel apparaten zijn verouderd. Sinds 1 november hebben gebruikers van smartphones ouder dan vijf jaar met versies ouder dan Android 4.1 en iOS 10 geen toegang meer tot app-updates, maar kunnen ze ondanks enkele crashes toch blijven werken.

Over een paar dagen zullen ongeveer vijftig modellen telefoons die niet de vereiste versie van iOS of Android gebruiken, de applicatie niet kunnen gebruiken als hun Android of iOS niet wordt bijgewerkt.

Hier is de lijst: Apple iPhone 6s, iPhone 6s Plus, lenоvо а820, zте v956, нuаwеі асеnd d2, асеnd g740, ascend mate, fаеа f1, arсhоѕ 53 рlаtіlnum, тс dеССераll, 2 , l W8, Zте Gruand х, Optimus F7, Dual Optimus L5 II II Dual, Optimus L7II, Optimus F6, Optimus L4 II Dual, Optimus F3, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus F3Q.

Een snelle blik op uw instellingen stelt u in staat om te beslissen of u zich zorgen maakt en als u WhatsApp wilt blijven gebruiken, moet u uw besturingssysteem bijwerken. Voor andere telefoons maken nieuwe functies van de nieuwe app het mogelijk om buiten het gesprek te lezen, een voorbeeld van het concept te bekijken of zelfs de meting op te slaan.

READ  We zouden eindelijk een vreemde supernova hebben opgemerkt met elektronenvangst