Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Werkt WhatsApp op 1 januari op jouw telefoon? Hoe kom je erachter

Yuri Kadunov/AFP Whatsapp is vanaf 1 januari 2023 niet meer beschikbaar op oudere telefoons.

Yuri Kadunov/AFP

Whatsapp is vanaf 1 januari 2023 niet meer beschikbaar op oudere telefoons.

Telefoons – WhatsApp wil je dwingen om te updaten. Per 1 januari 2023 is deSollicitatie Werkt niet op sommige modellen telefoons Oud. Maar maak je je zorgen? Huffpost Het helpt je erachter te komen.

Om bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen, stoppen we regelmatig met het ondersteunen van oudere besturingssystemen en besteden we onze middelen aan het ondersteunen van de nieuwere.rechtvaardigt de vervoerder waartoe het behoort meta (ook eigenaar van Facebook), op hun website.

Om deze reden wordt de app alleen ondersteund door telefoons met Android versie 4.1 en hoger, Iphone iOS 12 en hoger, of tot slot KaiOS 2.5.0 en hoger.

49 telefoonmodellen zijn getroffen

Om erachter te komen welke versie op uw smartphone is geïnstalleerd, moet u naar de instellingen gaan. Het is mogelijk dat u, nadat u geen regelmatige updates heeft uitgevoerd, nog steeds een versie van het besturingssysteem heeft die binnenkort niet meer wordt ondersteund. Je hoeft alleen maar deze update uit te voeren.

Het kan ook de leeftijd van je telefoon zijn, die geen nieuwere versie ondersteunt. In dit geval werkt de applicatie niet meer na 31 december. Deze omvatten iPhone 5 en eerder, HTC Desire 500 of Samsung Galaxy S2 en S3 mini. In totaal zijn er 49 apparaatmodellen getroffen. De gespecialiseerde website PhonAndroid heeft het in de lijst opgenomen hier.

Als we stoppen met het ondersteunen van je besturingssysteem, ontvang je regelmatig een melding en wordt je eraan herinnerd om je apparaat te upgraden om WhatsApp te blijven gebruiken., geeft berichten aan. Maak je geen zorgen als je geen waarschuwing hebt.

READ  Windows 3.1 op iPad: Eindelijk een echt tabletbesturingssysteem!

Zie ook op Huffpost :