Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Welke kandidaat is op zaterdag 22 oktober aan het einde van de tweede premie gediskwalificeerd?

Welke kandidaat is op zaterdag 22 oktober aan het einde van de tweede premie gediskwalificeerd?

TF1 bood op zaterdag 22 oktober de tweede bonus van ster Academie. Na het aftrapfeest van vorige week is het tijd om seizoen één uit te schakelen. Van AhsinEn de Julianus En de vriend het kasteel verlaten? De 13 studenten voor het eerst uitgevoerd hun volkslied, opraken MosimanEn de voor het publiek. Een service die lang niet alle internetgebruikers overtuigt. Maar ze deelden ook duetten met internationale ster en Franse artiesten, waaronder Julian ClercEn de Juliette Armant of Amir.

Anisha is de beste leerling van de week

Anisha opende de bal door te zingen met Lewis Capaldi, ik sloeg hem humanitaire, Maak indruk op de zanger. Toen onthulde Nikos Aliagas het eerste podium van het seizoen. Louis Hij staat op de derde plaats in de promotie met een score van 14,8 / 20 en ligt voor hem op de tweede plaats Chris die daalde met een snelheid van 15/20, en hij is Anisha Wie is de eerste met een uitstekend gemiddelde van 17/20. Om hem te belonen voor zijn arrangement, deelde Chris een duet met Juliette Armani. Adeline Toniotti prees de medeplichtigheid tussen de acteurs. Karl Uitmuntende prestaties op een paneel Ontworpen door Yannis Marshall op de bijnaam Alizee, mijn lolita. Een voorstelling die de zang- en dansdocenten die er al in zien in de smaak valt, “De Britney Spears Frans”.

Verder onder deze advertentie

ongelijke voordelen voor de regisseur

De drie diva’s in promotie, Enola, Anisha en Leah, zongen in een trio met de titel Lady GagaEn de Ik zal nooit meer liefhebben. Als jonge vrouwen onder de indruk waren van de gelijkheid van hun idolen, bracht de regisseur ze terug naar de realiteit door hem eraan te herinneren dat ze nog niet het niveau van Beyoncé hadden bereikt, Lara Fabian En Celine Dion, ook al waardeerde hij hun optreden. Na dit optreden deelden Cenzo en Tiana het podium met Naps om op te treden de liefde. Lewis, Paula en Anisha begonnen op hun beurt aan een mengelmoes van Julien Clerc’s grootste titels met de artiest. De directeur, die erg hard was, beoordeelde de passages van de discipelen.”ongelijkeSenzo, Stanislas en Chris, de drie partners van Castle, kregen de kans om in een trio te zingen onder de titel Justin Timberlake.Stop dit gevoel niet. Na te hebben gedanst op de titel Alizée, zong Carla dit keer met Adé, terwijl Léa haar lied zong met Amir Netvlies. Een prestatie die werd bekritiseerd door Laure Balloon, die de student bekritiseerde omdat hij slechts 60% was. Ten slotte had Louis recht op een leuke verrassing van zijn beste vriend.

Wie heeft het kasteel verlaten?

Julian werd gered door het publiek. Na een lange aarzeling en een zeer nipte stem, waren de twee kandidaten verloofd en het was Julian die, vanwege zijn grote wanhoop, moest beslissen. De studenten besloten uiteindelijk om Ahsin te redden met 7 tegen 6 stemmen. Het is dus Ames die de show verlaat.