Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Welke eenvoudige oefening verlaagt de bloeddruk?

Welke eenvoudige oefening verlaagt de bloeddruk?

in deze context, Sport valt op als SleutelstrategieMaar het blijft vaak onduidelijk welk type oefening het meest voordelig is.

Een recente studie gepubliceerd in Brits tijdschrift voor sportgeneeskundeHij heeft hierover al eerder duidelijkheid gegeven Evalueer verschillende soorten oefeningen op de bloeddruk. De resultaten brachten dit aan het licht Isometrische opleidingHet wordt gekenmerkt door statische oefeningen waarbij… Spiercontractie zonder bewegingHij was Meest efficiënt Om beide bloeddrukwaarden te verlagen. Onder deze oefeningen Hurken Het uitvoeren van de ‘back-to-wall’-oefening of ‘stoeloefening’ is bijzonder gunstig gebleken voor het verminderen van de systolische druk.

Isometrische opleiding

Het is interessant om dat op te merken Hij is verder gegaan dan isometrische training Andere soorten oefeningen die gewoonlijk worden aanbevolen, b.v Aërobe training of Dynamische weerstand. Hoewel deze vormen van lichaamsbeweging ook positieve effecten op de bloeddruk hebben aangetoond, Isometrische training is het meest effectief gebleken Over het algemeen om de systolische en diastolische druk te verminderen.

Deze resultaten roepen vragen op over Mechanismen Van bloem Maak isometrische training effectiever Om de bloeddruk te verlagen. Deze mechanismen moeten nog volledig worden begrepen om andere aspecten van deze relatie te onderzoeken. Deze bevindingen bieden echter waardevolle richtlijnen voor personen die de bloeddruk onder controle willen houden door middel van lichaamsbeweging.

Combineer beweging met een gezond dieet

Er moet ook worden benadrukt dat, hoewel lichaamsbeweging een belangrijk onderdeel is van de bloeddrukbeheersing, dit niet op zichzelf moet worden bekeken. Zorg voor een gezond gewichtVolg een uitgebalanceerd dieet, verminder de zoutconsumptie en consumeer alcohol met mate Volg medische aanbevelingen Ze zijn ook essentiële aspecten van het beheersen van hoge bloeddruk.

READ  Bij Science Po zijn de cursussen 'Sociology of Race' die aan studenten worden aangeboden controversieel