Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wees voorzichtig, deze virale bruiningstrends zijn volgens een dermatoloog zeer gevaarlijk voor uw gezondheid

Wees voorzichtig, deze virale bruiningstrends zijn volgens een dermatoloog zeer gevaarlijk voor uw gezondheid

We wisten van contouren, een make-uptechniek die wordt gebruikt om gelaatstrekken te accentueren en het gezicht vorm te geven. Dan haardefinitie, een kleurmethode die kappers gebruiken op de haarlokken aan de voorkant van het hoofd om contrasten te creëren en glans rond het gezicht toe te voegen. Vanaf nu is dat zo Contourende zonnebrandcrème Die sociale netwerken binnendringt. Hoewel de eerste twee trends cool en veilig zijn om te proberen, is dit derde fenomeen enigszins zorgwekkend. Het is een van de vele gevaarlijke bruiningstrends die opduiken op sociale media en die volgens een dermatoloog volledig vermeden moet worden.

Contouren met zonnebrandcrème bestaat uit het creëren van een natuurlijke contour door opzettelijk specifieke delen van het gezicht te bruinen. Om dit te doen, passen fans van deze methode zonnebrandcrème toe op bepaalde delen van het gezicht, terwijl ze het niet opzettelijk op andere delen aanbrengen. De beschermde gebieden bevinden zich hier onder de ogen, op de neusbrug, op het voorhoofd en ter hoogte van de kaak, die, mits voorzien van zonnebrandcrème, lichter zullen zijn dan de rest van het gezicht… Een zeer gevaarlijke , aldus dermatologen. “Het is verontrustend om te zien hoe mensen zonder huidvaardigheden een rol op zich nemen en een gevaar worden voor het grote publiek door het overbrengen van[…]

Lees meer over Grazia

Volgens de wetenschap zijn hier 13 soorten mannen die je volledig moet vermijden om giftige romantische relaties te vermijden
Gelegen tussen de zee en de bergen, op 3 uur van Parijs, heeft dit eiland een landschap dat sterk lijkt op dat van het eiland Réunion.
11 Zara mode-sieraden om tegen lage prijzen te shoppen tijdens de zomeruitverkoop
Onze favoriete cadeaus en accessoires voor een geslaagd en heerlijk zomeruitje
Het badpakseizoen is aangebroken! 12 leuke stijlen voor mannen om te shoppen voor de zomervakantie