Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

weervoorspelling. Wat staat de lucht van Dijon en Cote d’Or deze week voor je in petto?

Deze week zal de vorst, die de afgelopen dagen schade heeft toegebracht aan gewassen in Cote D’or, niet relevant zijn. Of het nu ’s morgens vroeg of’ s nachts is, het kwik mag deze week in de afdeling niet onder de 3 ° C komen, terwijl de extremen gedurende de dagen blijven toenemen.

Maandag een paar druppels

Aanstaande maandag zal de lucht in het begin van de dag enigszins bewolkt zijn voordat de instabiliteit in de middag toeneemt. Sommige buien zijn niet uit te sluiten, terwijl het kwik net onder het seizoensgemiddelde van 13 à 15 ° C blijft.

Aan de andere kant belooft dinsdag een stuk leuker te worden met mooie zonnige periodes en droog weer. Als de temperatuur bij zonsopgang niet hoger is dan 3 ° C, bereikt het maximum 16 ° C in de hele sectie onder de zonnestralen. Waarden te vinden op woensdag ondanks het natte weer. De regen zou vaker moeten zijn dan op maandag.

Grote verbetering ten opzichte van donderdag

Deze stortbui zal snel verdwijnen om plaats te maken voor zeer mooie zonnige periodes op donderdag. Een dag waarop we eindelijk seizoenswaarden bereiken met een verwachting van 17 ° C in de middag (6 ° C vroeg in de ochtend). En de zon zal op vrijdag overuren draaien omdat het de beste dag van de week wordt.

Voorafgaand aan een aangenaam weekend ondanks een beetje mistige lucht. De temperaturen kunnen aanstaande zaterdag en zondag ook de 20 graden Celsius benaderen.

Goede week!

READ  Een uitdaging om samen aan te gaan!