Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

weervoorspelling. Komt u binnenkort aan het einde van de winter in Dijon en Cote d’Or?

1,4 graden in Dijon, 1,7 graden in Bonn, -1,4 in Arnay-le-Duc, -0,9 in Soleil, 1,2 in Chatillon-sur-Seine … Aanstaande zaterdag, om 6 uur ’s ochtends, leek het moeilijk om het einde te voorspellen van de winteraflevering die zich al enkele dagen in de Côte Role heeft gevestigd. Vorst is nu echter zeldzaam en de temperaturen zouden gedurende de dag geleidelijk moeten stijgen, aangezien de koude noordoostelijke stroming uit Noord-Europa eindelijk begint te verschuiven.

Zonder seizoensnormen

Zo bereikt het kwik op zaterdag en zondag 12 graden, volgens MétéoNews, allemaal onder een mooie reiniging in de ochtend en daarna oevers van meer gasvormige opeenhopingen in de middag. De Côte-d’Or blijft onder normaal voor het seizoen, maar deze lichte pauze in het weekend lijkt erop te wijzen dat de equinox terugkeert.

Douches keren snel terug

Met 14 graden verwacht op maandag en vervolgens 16 graden op woensdag en donderdag, lijkt de verlengde winter eindelijk voor eens en voor altijd plaats te maken voor lente- en seizoensmores dankzij de luchtmassa die zal opwarmen. Volgens MétéoNews zou de zachtheid de hele week tot rust moeten komen, ondanks de turbulentie aan de hemelzijde. De stijging van het kwik zal gepaard gaan met frequentere buien.

READ  De vorm van je voeten onthult je verborgen persoonlijkheidskenmerken