Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kanker: kunnen mRNA-vaccins ziekten verslaan?

Kanker: kunnen mRNA-vaccins ziekten verslaan?

Door Julie M Geplaatst op 17 april 2021 om 12:03 uur, Bijgewerkt op 17 april 2021 om 12:04 uur.

De oorlog tegen het Coronavirus heeft het onderzoek naar boodschapper-RNA en de ontwikkeling van vaccins met beruchte effecten op andere ziekten zoals aids, cystische fibrose of andere genetische ziekten enorm versneld. Kunnen boodschapper-RNA-vaccins kanker verslaan, de plaag van de 21ste eeuw?

De kanker Verantwoordelijk voor meer dan een kwart van de sterfgevallen in Frankrijk. Volgens de laatste ontwikkelingen INSEE-nummers In 2018, op 610.000 doden Het hele jaar door opgenomen in Frankrijk, worden 157.000 toegeschreven aan de slechterik krab

De speciale pagina is ingeschakeld Wikipedia Vertelt ons dat “De kanker Het is een ziekte die wordt veroorzaakt door de transformatie van cellen die abnormaal worden en zich buitensporig vermenigvuldigen.

In tegenstelling tot prof Klassiek vaccin Waar de patiënt wordt geïnjecteerd met een klein deel van het virus zodat het immuunsysteem leert het te bestrijden door zijn eigen antilichamen aan te maken, sturen boodschapper-RNA-vaccins een bericht naar het lichaam in de vorm van Een stukje DNA Om het lichaam aan te moedigen zichzelf te vervaardigen a Du fractuur is inactief, Dan Antilichaam Om dit virus te bestrijden.

Steve PascoloEn de Een onderzoeker van het Universitair Ziekenhuis van Zürich merkt in een interview met France Info op vrijdag 16 april 2021 op: Binnenkort keuren we RNA-antikankervaccins goed voor gebruik in combinatie met andere therapieënEn verduidelijking Er zijn ook veel andere toepassingen voor synthetisch RNA voor coronaire hartziekten, cystische fibrose, huidziekten en genetische ziekten. Er is een enorm scala aan mogelijkheden (…) Dit alles wordt ontwikkeld en versneld

READ  Voor het eerst een enorm Romeins verdedigingssysteem ontdekken

Dus de ontwikkeling van boodschapper-RNA biedt hoop voor kanker, net als voor vele andere ziekten, en er wordt al gesproken over de toekomst. Een universeel vaccin zou tegen het einde van het jaar in de klinische testfase kunnen komen.