Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Weer: warmere temperaturen keren terug

Zo registreerden we in Bao een maximum van 25,7 graden, met een paar welkome kleine stormen (maximaal 34 km/u). Bij Orthez waagde Mercurius tot 27,3 graden, met daar ook enkele kleine stormen om de plaats te ventileren! (maximaal 36 km/u). Navarrex blijkt met 28,2 graden de hoogste maximumtemperatuur van de dag te hebben.

Zondag, gematigde temperaturen

Aan de Baskische kust was de thermometer veel milder. Er zijn 25,4 graden in Pointe de Socoa, 24,5 graden in Biarritz, 23,3 graden in Hendaye (Domaine d’Abadia).

Let op enkele buien hier en daar ter plaatse.

Maandag keert de zon terug naar 64. Météo France verwacht middagtemperaturen variërend van 24 graden aan de Baskische kust tot 25/26 graden in Bern (26 graden in Orth en Garlin en 25 graden in Pau en Oloron). De ochtend zal bewolkt zijn.

Volgende week: gemiddelde temperaturen

Dinsdag ook bewolkt, met wat regen verwacht over het Baskische deel van de provincie en de regio Orthez. De temperaturen moeten variëren van 16 graden (in Soule en Aspe Valley) tot 20 graden in Hendaye, terwijl Pau en Oloron 17 graden moeten zijn. In de middag zal de regen – altijd verspreid – zich uitbreiden naar de hele 64 graden. De thermometer ligt tussen 21 en 25 graden in Béarn (21 in Sainte-Colome, 25 in Orthez) en 23 tot 24 aan de Baskische kust (23 in Hendaye, 24 in Bayonne).

De rest van de week zou van hetzelfde type moeten zijn, met donderdagmiddag een aantal aangekondigde onweersbuien in bergachtige gebieden. Zaterdag zou de zon terug moeten keren en zou de temperatuur enkele graden moeten stijgen.

READ  Ze willen Covid-19 opvangen voor een gezondheidsverklaring: waarom is het zo'n slecht idee