Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

We kennen de vier nieuwe zomerbestemmingen die vertrekken vanaf Nice Airport

We kennen de vier nieuwe zomerbestemmingen die vertrekken vanaf Nice Airport

De zomer wordt warm, misschien Iberisch … Air Nostrum, een dochteronderneming van Iberia, kondigt in een persbericht aan dat vanaf juni vluchten vanaf Malaga, Ibiza, Mallorca en Valencia vertrekken vanaf de luchthaven van Nice.

seizoensgebonden diensten De hele zomer geopend tot begin september Laat het het bedrijf weten. Zo zullen deze zomer vijf Spaanse luchthavens rechtstreeks met Nice verbonden zijn. Daarmee maken deze lijnen het aanbod van dagelijkse vluchten naar Madrid compleet.

naar Málaga

In feite zijn alle verbindingen mogelijk vanaf juni naarmate de beschikbare stoelen toenemen. Zo worden er voor Malaga drie vluchten per week georganiseerd, op vrijdag, zaterdag en zondag, van 10 juni tot 17 juli. Tijdens het hoogseizoen deze zomer is er een dagelijkse vlucht van 21 juli tot 3 september.

voor Ibiza

Om naar het beroemdste Spaanse eiland Ibiza te gaan, wordt de dienst ook drie keer per week aangeboden, op vrijdag, zaterdag en zondag, van 10 juni tot 17 juli. Tijdens het hoogseizoen deze zomer is er een dagelijkse vlucht van 21 juli tot 3 september.

De aantrekkingskracht van Mallorca?

Van 10 juni tot 17 juli zal er ook twee keer per week op Mallorca worden gereden, op vrijdag en zondag. Dan, van 21 juli tot Op 3 september zijn zes wekelijkse vluchten beschikbaar op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag (met twee vluchten) en zondag. De bestemming registreert dus tweemaal het aantal vluchten op zaterdag.

Of misschien via Valencia?

Als Valencia je verleidt, weet dan dat de lijn van 3 juni tot 2 september in gebruik is met twee wekelijkse vluchten op dinsdag en zaterdag.

READ  Sommige georganiseerde brochures worden (eindelijk) geüpgraded