Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

We doen het allemaal, maar dit is het slechtste moment om je batterij op te laden

We doen het allemaal, maar dit is het slechtste moment om je batterij op te laden

Als u uw smartphone wilt blijven gebruiken, is dit een goed moment om uw batterij op te laden. Je zult misschien verrast zijn.

Hier is wat informatie om te delen! Quel Bon Plan, een bedrijf gespecialiseerd in refurbished telefoons, heeft onlangs enkele tips onthuld voor het sparen van de batterij van je smartphone. Eén in het bijzonder trok onze aandacht. In feite wordt de oplaadperiode niet erg aangemoedigd, omdat dit de werking van uw mobiele telefoon ernstig kan beïnvloeden. Velen van ons hebben deze slechte gewoonte overgenomen.

Quel Bon Plan merkt in een persbericht op: “Bij elke oplaadbeurt verliest de batterij van je smartphone een beetje van zijn capaciteit. De levensduur wordt bepaald door een aantal laad-/ontlaadcycli, en uiteindelijk raakt hij onvermijdelijk verslijt, verliest hij zijn autonomie en raakt hij buiten werking.” Ze vervolgt: “Bij een iPhone zal de batterijcapaciteit bijvoorbeeld afnemen na 500 tot 800 oplaadcycli, oftewel 3 jaar gebruik.” Het is echter niet ongebruikelijk dat u probeert uw mobiele telefoon door te verkopen voordat er drie jaar zijn verstreken. Vertraging, weinig opslagruimte, beperkte updates… Er zijn verschillende ongemakken die na verloop van tijd het gebruik ervan verslechteren. Maar gelukkig zijn er verschillende tips om de deadline uit te stellen, waarvan er één verband houdt met de batterij en het laadsysteem.

Het begin legt uit: “Je moet weten dat overladen schadelijk is voor een lithium-ionbatterij. Als je de telefoon echter een nacht aan de oplader laat zitten, krijgt de batterij stroom, zelfs als deze vol is. Het is niet goed om te veel te vragen.” Zoals u zult begrijpen is het erg praktisch om uw smartphone ’s nachts op te laden, maar het is belangrijk om met deze gewoonte te stoppen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat uw apparaat urenlang golven in uw kamer uitzendt. Het bedrijf adviseert je om je telefoon ’s ochtends aan te sluiten, bijvoorbeeld tijdens het ontbijt, en ’s avonds een beetje, vóór het kritieke moment waarop het batterijniveau onder de 20% zakt.

READ  Papin en Govou worden de FUT-kampioenen!

Om de juiste prestaties te behouden, moet de batterij van uw telefoon eigenlijk altijd tussen de 20% en 90% zijn. Bovendien zijn er nog andere slechte dingen die u moet weten om uw batterij te beschermen. Het wordt niet aanbevolen om uw telefoon te gebruiken terwijl deze wordt opgeladen. Het Quill Bon-plan luidt als volgt: “De batterij zal de neiging hebben oververhit te raken, wat de materiaalcorrosie zal versnellen.” Vermijd ten slotte de sigarettenaanstekeraansluiting: “De spanning van de motoraccu is anders en het opladen gaat niet soepel vanaf een sigarettenaansteker. Daarom heeft de smartphone de neiging erg snel op te warmen”, identificeert het bedrijf. Je weet wat je nog te doen hebt!