Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wayne Rooney valt Derby County-eigenaar Mel Morris aan

Wayne Rooney, die Derby op de laatste dag van vorig seizoen hielp om degradatie te voorkomen, heeft toegegeven dat hij de baan waarschijnlijk niet zou hebben aangenomen als hij op de hoogte was geweest van de financiële problemen van de club, die zojuist het faillissement heeft aangevraagd. “Ik ga vechten voor de club. Ik geef om de spelers en staf hier, en ik wil mijn best doen om ons te helpen. Het is natuurlijk een uitdaging, maar ook al weet je dat je het gevecht niet kunt winnen, je wilt naar buiten en er alles aan doen om als beste uit de bus te komen”Dat vertelde hij donderdag aan journalisten.

De voormalige ster van Manchester United onthulde vorige week zijn kennis van de situatie van de club, gewoon door tv te kijken. Hij uitte scherpe kritiek op de eigenaar Mel Morris vanwege zijn omgang met de situatie en zijn gebrek aan communicatie. “Ik heb hem tot op de dag van vandaag nog steeds niet gesproken, sinds 9 augustus op persoonlijk vlak. Mel sprak dinsdag als groep de spelers en staf toe en ik was duidelijk aanwezig bij die vergadering. Maar ik had nog steeds geen -op-een gesprek. Geen telefoontje, geen bericht”, Berouw.

“Het is duidelijk dat Mel Morris verder is gegaan. We moeten hem vergeten en verder gaan en in de toekomst kijken.”

READ  De geschiedenis van Jack Burley: streven naar het buitengewone!

« Ik heb veel energie gestoken in het voorbereiden van deze spelers om voor deze club te spelen. Eerlijk gezegd vond ik het een beetje respectloos en daarom is het zo belangrijk dat ik met de officials, spelers en staf hier spreek om te zien wat ik kan verwachten.”Volg de jonge coach.

Toen hem werd gevraagd naar de verklaringen van Morris aan de media, aarzelde Rooney niet om de hypocrisie van zijn baas te veroordelen. “Naar mijn mening was het gewoon niet eerlijk en het werd niet eerlijk genoeg gedaan. Dat is waar we zijn. Het is duidelijk verder gegaan. We moeten Mel Morris vergeten, verder gaan en naar de toekomst kijken.”