Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat weten we over Morissette Doerr, die slechts enkele maanden na zijn vaccinatie stierf aan de ziekte van Creutzfeldt-Jakob?

Wat weten we over Morissette Doerr, die slechts enkele maanden na zijn vaccinatie stierf aan de ziekte van Creutzfeldt-Jakob?

Morissette, zoals Mark Doyer bevestigt, had geen gezondheidsproblemen en wekte de indruk dat hij dat wel had “Tien jaar jonger” van zijn leeftijd. aangeboden “Vreselijke vangst, geen cholesterol, hoge bloeddruk, niets”Getuige. Kunnen we dan een vergelijking maken tussen de back-to-back injecties tegen Covid-19 en de uitbraak die al snel volgde? Artsen en specialisten van het Creutzfeldt-Jakob-ziekenhuis spreken openlijk hun bedenkingen uit.

De ziekte van Creutzfeldt-Jakob is een ziekte die erg traag verloopt tijdens de incubatie.naar mij onderstrepen ik heb Uitgave Neuroloog Jean-Philippe Brandl, een neuroloog en kenner van deze aandoening. “We zijn dichter bij tien jaar dan een paar dagen of een paar weken.” En om dat toe te voegen “De vaccinatie tegen Covid-19 lijkt te recent voor ons om ons voor te stellen dat het de oorzaak is van de ziekten die we vandaag diagnosticeren. Dit lijkt ons onmogelijk.” Specialisten merken tegelijkertijd op dat er sinds het begin van vaccinaties geen toename van gevallen van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob is gemeld, integendeel.

Er moet ook worden gelet op de opwindende rol die een vaccin kan spelen. Mark Doyer wees er deze week op dat er een ‘Vol problemen’ waar de injectie? ‘Omdat de ziekten die we in ons hebben’. Een proefschrift dat tot nu toe door geen enkele wetenschappelijke studie is gepresenteerd. Dr. Brandel riep in het licht van de zaak van Morissette op tot medeleven: “Je hebt mensen die in orde zijn en die een maand later stierven. Het is onaanvaardbaar, ik begrijp dat families op zoek zijn naar antwoorden”, slippen. Dit zou niet tot gevaarlijke conclusies mogen leiden, want onder de vele gevaccineerde Fransen is het logisch dat er zich sommigen zouden ontwikkelen “Creutzfeldt-Jakob, sommige zijn griep, sommige zijn kanker… de kans is er”vat de deskundige samen.

READ  Het mysterieuze virus dat sociale netwerken wakker schudt