Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat vind je daar en hoe installeer je het op de iPhone?

Wat vind je daar en hoe installeer je het op de iPhone?

Aangekondigd op WWDC in juni, presenteert iOS 17 zich voor die tijd aan de brutaalste iPhones, met zijn eerste nieuwe functies.

Misschien is dit niet de meest innovatieve versie van het iPhone-besturingssysteem. iOS 17 werd onthuld op WWDC 2023, afgelopen juni in Cupertino, maar Apple bracht heel weinig tijd door met de aankomende Apple Vision Pro (het wordt een headset of ruimtecomputer genoemd) en zelfs watchOS 10 voor verbonden horloges, dat rijker is aan nieuwe functionaliteit.

Het feit blijft dat iOS 17 wordt geleverd met een aantal interessante veranderingen die we nu kunnen testen voor de herfstlancering voor de dappersten die niet bang zijn voor mogelijke crashes die op de loer liggen in bètaversies.

Wat vind je daar?

Zoals vaak het geval is, wordt de nieuwe versie van iOS geleverd met tientallen en tientallen nieuwe functies, waaronder nauwkeurigere en slimmere spellingcorrectie. Dit zijn degenen waarvan we dachten dat ze het meest relevant of leuk waren om te testen.

• Markeer contacten beter

De telefoon-app is al lang verouderd en krijgt een grote opknapbeurt. Of beter gezegd, uw contacten. Vanaf nu is het mogelijk om aan elk van uw vrienden, collega’s, familieleden, kennissen … aangepaste visuals toe te voegen om in één oogopslag te zien wie u belt. Dit kan een foto, memoji, tekening, etc. zijn. Deze optie genaamd “Contact Sticker” kan worden aangepast op weergaveniveau en voegt toe aan de aanpassing van het vergrendelingsscherm die begon met iOS 16.

Illustratie van iOS 17 – Apple

En voor het uitwisselen van contacten wordt AirPlay steeds beter. Het volstaat om twee iPhones onder iOS 17 dichtbij te brengen om Name Drop te activeren, en de mogelijkheid om persoonlijke informatie te delen in de vorm van een contactkaart.

READ  NASA zoekt vrijwilligers voor een missie (bijna) naar Mars

• iMessage om het allemaal te doen

Al op de Google Pixel-schaal wordt de transcriptie van spraakberichten ook overgedragen naar de iPhone. U hoeft niet meer naar een voicemail te luisteren of te wachten tot u in een stillere omgeving bent, het wordt onmiddellijk in tekst gezet om te lezen. Het scherm wordt ook beter om beter terug te keren naar het eerste bericht van een lange thread die je in een groepschat zou hebben gemist.

Onder de andere nieuwigheden die getest moeten worden, de aankomst Check inDeel de nieuwe baan met uw dierbaren om hen gerust te stellen wanneer u thuiskomt. Dit om aan te geven dat je je bestemming hebt bereikt of om hen een melding te sturen als dit niet het geval is. Uw locatie en het batterijniveau van de iPhone worden vervolgens gedeeld. Over het algemeen is het delen van locaties nauwkeuriger en wordt het weergegeven in gesprekken.

Berichten is verrijkt in iOS 17 – Apple

Met de berichtenzoekmachine kunt u nu niet alleen naar woorden zoeken, maar ook naar links, gedeelde kaarten, situaties, documenten, spraakmemo’s, enzovoort. Alle apps en functies die compatibel kunnen zijn met iMessage hebben nu een speciale ruimte.

• Rijkere FaceTime

U kunt nu een videoboodschap achterlaten voor uw contactpersoon als deze niet reageert of direct zonder daadwerkelijk contact op te nemen. Dankzij de transcriptie zal de ontvanger ook het ontvangen videobericht kunnen lezen en u zo met tekst kunnen beantwoorden. Het is ook mogelijk om tijdens je gesprekken effecten toe te voegen door gebarenherkenning in te schakelen of FaceTime op tv te gebruiken met je iPhone als camera.

READ  Wachtwoorden eindigen binnenkort?

• Stickers om alle gesprekken op te fleuren

Stickers komen ook veel voor in veel toepassingen. Om dit te doen, voegt Apple een la toe aan Berichten en Overige voor snellere toegang tot Memoji, Stickers, Live Stickers, Emoticons… Het is gemakkelijker om er een te maken van een foto door je vinger op je snap te houden. Koppel een element los en isoleer het voordat u er een effect aan toevoegt.

• Creëer je stem in synthese

Verschillende toegankelijkheidsopties behoren tot de nieuwe functies die in de definitieve versie zullen verschijnen. En in het bijzonder om zijn stem te verzamelen voordat hij deze permanent verliest. Functie Directe rede Vervolgens kan de gebruiker een tekst typen die met zijn stem aan de ontvanger wordt voorgelezen.

• Maak je klaar voor de nacht

Wanneer uw iPhone horizontaal, bedraad of op een standaard in MagSafe-modus wordt opgeladen, schakelt uw display over naar de nachtmodus met widgets naar keuze (planning, kalender, podcast, foto, agenda, herinneringen, domotica-bediening, enz.). ). De helderheid neemt ook af om zich aan te passen. En de iPhone wordt een wekker.

“Standby”-modus van iPhone in iOS 17 indien aangesloten en liggend – Tech & Co

Hoe wordt het geïnstalleerd?

Begin met het maken van een back-up van uw iPhone voor beveiliging via iCloud of op uw computer. Zelfs een openbare bèta is nooit zonder mogelijke storingen. Als u later terug wilt naar iOS 16, kunt u beter een back-up van uw gegevens maken. Ga hiervoor naar Instellingen > uw naam > iCloud > iCloud-reservekopie.

– ga naar beta.apple.com Om u te registreren voor het bètaprogramma.

READ  Facebook (het bedrijf) kan binnenkort van naam veranderen

Ga terug naar je iPhone en ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update > Bèta-updates. Kies de openbare bètaversie van iOS 17.

iOS 17 installeren in openbare bèta – Tech & Co

Als u iPadOS 17 wilt installeren, moet u hetzelfde doen op het betreffende apparaat. Voor watchOS 10 gebeurt dit in de Watch-app op je iPhone. In beide gevallen moet u naar de bètasite gaan om u te registreren.

Wat is de nieuwste versie van iOS 17?

De definitieve en stabiele versie van iOS 17 wordt naar verwachting aan het begin van het schooljaar uitgebracht. Nieuwe besturingssystemen komen meestal met nieuwe iPhones. We zullen dus moeten wachten tot de tweede helft van september om de komst van iPhone 15 en iOS 17 voor alle compatibele toestellen te zien.

Welke apparaten zijn compatibel met iOS 17?

Dit jaar verwijdert Apple twee generaties iPhone uit zijn updates. Het is nu nodig om een ​​smartphone te hebben die dateert van minimaal iPhone XR om de nieuwe versie te kunnen installeren. iPhone 8 en iPhone X zullen nog een tijdje profiteren van enkele updates, maar dit zijn de laatste updates van iOS 16. Belangrijke nieuwe functies zullen niet compatibel zijn.

· iPhone 14

iPhone 14+

· iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

iPhone 13

iPhone 13 mini

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 12

iPhone 12 mini

iPhone 12Pro

iPhone 12 Pro Max

iPhone 11

iPhone 11Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone SE (2e generatie en nieuwer)

De belangrijkste artikelen