Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat Matthew Kassovitz zei op LCI

Wat Matthew Kassovitz zei op LCI

“Ik wachtte altijd op de komst van het Front National om de echte reactie van de Fransen te zien.”. Begin lci, Acteur en regisseur Matteo Kassovitz keerde terug naar de hypothese dat de National Rally Party aan de macht kwam, aan het einde van de parlementsverkiezingen op 30 juni en 7 juli. Aan de macht komen zou een openbaring zijn, zei hij.

“Misschien zijn we iets anders geworden”

“Zijn we echt een echt mensenrechtenland of zijn we iets anders geworden? Het is ook interessant omdat we misschien iets anders zijn geworden en dat moeten we ook accepteren.”Zei hij op de set van Darius Rushbein.

Misschien heeft het Front National zijn plaats in Frankrijk en misschien doen zij het beter. “Dit zou een experiment kunnen zijn dat het proberen waard is.”. “We zullen nooit weten wie we zijn als we deze fase niet doorlopen.”dacht de beheerder Houdt niet van . “Of het nu Jordan Bardella, Le Pen of iemand anders is, ik denk dat we op een gegeven moment zullen veranderen.”Hij concludeert.

Feedback en vragen

Deze dubbelzinnige verklaring leidde tot veel reacties op sociale netwerken, vooral op de X-website, waar sommige internetgebruikers of mediafiguren de acteur bekritiseerden omdat hij het belang van extreemrechts bagatelliseerde.

Anderen herinneren zich echter dat de acteur regelmatig deelnam aan dit politieke kamp. In antwoord op een vraag over zijn wens om te gaan demonstreren als de partij Front National wint, gaf Matthew Kassovitz aan “Om met heel mijn hart bij je te zijn” Maar dat had hij wel “Ik ben al dit circus beu.”.

READ  De dirigent van het Russische orkest, Valery Gergiev, die dicht bij Poetin staat, vroeg La Scala om zijn standpunt over Oekraïne te verduidelijken