Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat als de kaart van Azeroth veel groter is dan we denken? -World of Warcraft

positie van Drakeneilanden Op de kaart van Azeroth is momenteel volledig onbekend. Ondanks de relatief grote wereld vanuit het oogpunt van de spelers, vraagt ​​men zich echter nog steeds af waar Blizzard zal passen in het nieuwe Dragonflight-continent.

Naast Draai het toetsenbord, die gespecialiseerd is in WoW-data, vraag je je af of de wereld niet veel groter is dan wat we nu kennen. Dus, door het weer van de continenten te bestuderen, plaatste hij Northrind in het poolgebied, op de top van de planeet.

Dan gaan we naar de gematigde zone. Ze omvatten Mount Hyjal, Darkshore en Broken Isles, evenals de Outback en Plaguelands. Verder weg is de subtropische regio waar de meeste gebieden in het zuidelijke deel van Kalimdor en de oostelijke koninkrijken liggen. Ten slotte komen we bij de equatoriale regio waar het grootste deel van Pandaria zich bevindt.

Als we ons goede oude land vergelijken, dan herhalen de regio’s zich in de andere richting op het zuidelijk halfrond. Dus Keyboardturn schat dat de helft van de planeet voor ons nog onbekend is. De zuidelijke eilanden liggen eigenlijk op de evenaar, met het zuidelijk halfrond volledig onbekend. De auteur leidt er zelfs uit af dat de onontgonnen landen zich veel verder uitstrekken, aan de andere kant van de planeet.

Waarom deze theorie? Nou, omdat er wordt gezegd dat de Drakeneilanden nooit door mensenrassen zijn bezocht. Hoewel Pandaria in mist was gehuld en enigszins bij toeval werd ontdekt, kan het moeilijk zijn om het Dragonflight Continent nabij Kalimdor of de oostelijke koninkrijken te bereiken zonder gezien te worden door de Horde- en Alliance-schepen.

READ  Zoogdieren kunnen in een noodsituatie door de anus ademen (studie)

Zou Blizzard van de gelegenheid gebruik kunnen maken om de wereldkaart uit te breiden en op de een of andere manier lucht te geven aan de continenten in de komende uitbreidingen van World of Warcraft? naar jouw aannames 😉