Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom zijn de Fransen niet gelijk tegenover hoge prijzen?

Analyse – Consumptiegewoonten, woonplaats of beroepsstatus kunnen van invloed zijn op het ontstaan ​​van inflatie.

In het licht van de inflatie zijn niet alle Fransen gelijk… en niet alle conservatieven worden in gelijke mate getroffen. Terwijl Prijzen blijven stijgenGezinnen maken zich zorgen over de verhoging van hun inkomsten en wachten met spanning af uitzonderlijke factuur die de regering voor deze zomer wil tekenen.

Het moet gezegd dat de huidige situatie zorgwekkend is. Volgens INSEEIn april stegen de eenjaarsconsumentenprijzen met 4,8%, wat gevolgen had voor zowel de diensten als de voedingsmiddelen en industrieproducten. De algemene trend wordt nog steeds gedreven door de energieprijzen, die in april met 26,6% in één jaar tijd stegen, maar de stijging is over de hele linie enorm. Tegelijkertijd verscherpen consumenten, bezorgd over de onstabiele economie, hun financiële beperkingen: huishoudelijke uitgaven aan goederen “duidelijkviel, in maart, Volgens nationale statisticivoor 1,3%. Aanzienlijke daling vooral…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 85% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  Stellantis (PSA) fabriek blijft gesloten wegens materiaaltekort