Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Transports Becker B100. neemt aan:

Transports Becker B100. neemt aan:

De B100, die net een licentie heeft gekregen bij crit’Air 1, trekt steeds meer luchtvaartmaatschappijen aan. Transports Becker, gevestigd in Châtenoy-le-Royal in Saône et Loire, heeft tien MAN TGX-auto’s gekocht, waarvan zeven worden aangedreven door de B100. Waarom hebben ze dit alternatief voor diesel geadopteerd? uitleg.

zei Pearl Baker, voorzitter van Moves Baker Inc.

De zeven B 100-aangedreven MAN TGX’s zullen zich voegen bij zestien andere B 100-voertuigen die we al hebben. Het zal vooral worden gebruikt voor containervervoer, wat een van onze hoofdactiviteiten is.”

De tien MAN TGX is uitgerust met een GX-cabine, de grootste in het assortiment, met twee slaapplaatsen, een koelkast, een elektrisch schuifdak, centrale vergrendeling, een achteruitkijkspiegel en een verwarmde bestuurdersstoel.

Door Ademe benoemd tot CO2-doelwit, is Transports Becker actief in vier activiteitsdomeinen: pallettransport in de regio en in de regio Parijs, containertransport tussen Le havre en Fos sur Mer richting Frankrijk, België of Zwitserland. De logistieke keten voor wijnen en gedistilleerde dranken en de divisie Port Logistics en Container Sales vormen een aanvulling op de activiteiten van Transports Becker, dat in 1962 werd opgericht.


Mogelijk bent u (ook) geïnteresseerd

Laatste artikelen van Hervé Rebellon (alles zien)

READ  China lijdt aan de sterkste krimp sinds 2020 en slaagt er niet in om uit de crisis te komen: Bevrijding