Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom vond de herfst-equinox dit jaar op 22 september plaats?

Vanavond gaat het officieel van startherfst wij hebben Noordelijk halfrond. Ja niet 21 septemberMaar op 22 september dit jaar 2021.

In feite is deHerfst Equinox Het vindt elk jaar plaats tussen 21 en 24 september. Heel eenvoudig het resultaat van een in een baan om de aarde wij hebben tr Wat betreft Soleil Het is niet helemaal rond, maar ovaal van vorm. Daarom is de lengte seizoenen Het is niet altijd hetzelfde. Bovendien, volgens ons schema, een algemeen Tel 365 dagen. De aarde heeft ongeveer 365 dagen, 5 uur en 48 minuten nodig om een ​​volledige cirkel rond onze zon te maken. Nog een reden om een ​​gap te creëren.

Volgens het Institute of Celestial Mechanics and Calculus is de equinoxherfst Het vindt precies plaats op woensdag 22 september 2021, om 21:21 en 3 seconden Parijse tijd. Op het moment dat onze zon voorbijgaat climax van’evenaar Aarde.

De equinox – herfst en lente – zijn de enige twee perioden van het jaar waarin een licht van de zon hits hemisferen even. We serveren 12 uur per dag… en 12 uur ’s nachts.

In de equinox, zowel overdag als ’s nachts. De lijn die hen begrenst, verbindt de noord- en zuidpool verticaal. Hier begint de video bij de herfst-equinox en toont gedurende een jaar lang satellietbeelden, elke dag op hetzelfde tijdstip. We ontdekken de scheidslijn dans dag/nacht door de maanden heen. © APOD Video’s

READ  Het absolute temperatuurrecord in Spanje is 47,4 graden in Córdoba