Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom een ​​relatie hebben een garantie is voor een goede gezondheid

Waarom een ​​relatie hebben een garantie is voor een goede gezondheid

Het paar zal een effectief palliatief zijn. Ivanko Brenjakovic/Ivanko 80 – stock.adobe.com

Enquête – Samen zijn we beter af! Talrijke studies wijzen op gunstige effecten, maar alleen op voorwaarde dat de echtgenoten in harmonie leven …

Eendracht maakt macht! Al bijna vijftig jaar hebben onderzoekers, artsen, psychologen en neurowetenschappers bevestigd dat het leven als een getrouwd stel gunstig is voor de gezondheid, zowel psychologisch als mentaal. Maggie, 32, die vatbaar is voor epileptische aanvallen, getuigt hiervan: “Als ik verliefd ben, kalmeert mijn maag! Maar als je eenmaal periodes doormaakt celibaatzwellen! Eerlijk gezegd kan ik niet wachten om mijn soulmate te vinden… daarom ook.»

Samenleven elixer van een goede gezondheid? Verliefde harten worden hoe dan ook beter. Een studie gepresenteerd op de jaarlijkse bijeenkomst van het American College of Cardiology door onderzoekers van de New York University, gebaseerd op gegevens verzameld van 3,5 miljoen mensen, bewees dat gekoppeld Verminder het risico op hart- en vaatziekten met 5%. Zowel een verlaging van de bloeddruk als een verbetering van de bloedcirculatie kan worden gezien bij degenen die hun leven delen.

Hoe leggen we dat uit? Dit gezondheidsvoordeel is te danken aan het vrijkomen…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 91% om te ontdekken.

Meer lezen?

Ontgrendel alle items direct. zonder verplichting.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  COVID-19: Een dierenarts in Toulouse legt uit waarom katten meer vervuild zijn dan honden