Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom duurt het enkele weken om de ernst ervan te beoordelen?

“Anekdotes helpen niet.” De formule van professor Joshua Schaeffer, eerder genoemd Los Angeles Times, zijn ongetwijfeld veel infectieziekte- en epidemiologen uitgenodigd om te zeggen of ze bang zijn voor Omicron, de nieuwe variant van SARS-CoV-2, die op 11 november in Botswana is geïdentificeerd. in 1Hij is December, data-uittreksels zijn allemaal experts. Om voorbij het verhaal te komen, moet je onderzoek doen, en onderzoek kost tijd. Maar niet per se tegelijkertijd, afhankelijk van… wat we zoeken. Wat doen de professionals die aan Omicron werken en wanneer weten we wat ze ontdekken? Operationele beoordeling.

Lees de decodering: Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Angsten en onbekenden van de nieuwe Omicron-variant
  • Maak een lijst met mutaties: een paar uur is genoeg

De eerste DNA-sequentie van de Omicron-variant is al bekend: “Het was een lab in Zuid-Afrika dat voor het eerst de informatie aanleverde … op Twitter,” Lacht Oliver Schwartz, directeur van de afdeling Immunologie en Virologie van het Pasteur Instituut. Deze sequencing maakte het mogelijk om de beroemde mutaties te identificeren die Omicron onderscheiden van Delta of andere varianten. Volgens de specialist kunnen twee dingen worden onderzocht: ofwel spicol, het beroemde ‘spike’-eiwit, dat deel uitmaakt van het virus waarmee het de cel kan binnendringen die het wil infecteren; Of het hele virus.

Met betrekking tot Omicron richt de specul zich op de ogen omdat hij 32 van de 50 mutaties verzamelt die in het hele virus aanwezig zijn – een aantal ” Ongeëvenaard “En De Wereldgezondheidsorganisatie zei:. Dit is het doel waarop de meeste vaccins zich richten. “Van de ongeveer dertig mutaties die de sojaquiol presenteert, kennen we de rol van bijna allemaal al, Olivier Schwartz merkt op, Maar wat we minder weten, zijn hun akkoorden. ” Met andere woorden, de verwachte effecten van hun gemeenschappelijke aanwezigheid. Deze combinatie weerspiegelt de vitaliteit, de pathogeniteit ervan – of het vermogen om ziekten te veroorzaken, vooral in ernstige vormen – en de overdraagbaarheid van de variabele.

READ  Immuungecompromitteerde en andere patiënten op de intensive care

Er worden drie soorten mutaties onderzocht:

– die welke de binding aan de receptoren van de aangetaste cel versterken;

– degenen die fusie bevorderen, dat wil zeggen binnenkomst in de cel;

Degenen die de ontsnapping van het immuunsysteem versterken, dat wil zeggen weerstand tegen immuniteit die is verleend door een eerdere infectie of vaccin.

Theoretische analyse van mutaties Het kan een paar minuten tot een paar uur duren.Schwartz denkt, maar ze zullen er niet meer dan één maken ‘Potentieel idee van gevaar’ van de variabele.

  • Speculumtest: 1-2 weken

Je hebt nog 71,84% van dit artikel om te lezen. De rest is alleen voor abonnees.