Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vragen en controverses over de gezondheidskaart

Ontkenning – veel vragen over de exacte methoden voor het aanbrengen van kostbare sesam blijven onbeantwoord.

“Er is geen Verplichte vaccinatieEr is een maximale prikkel.” Na de verklaringen die de president van de republiek maandagavond tijdens zijn officiĆ«le toespraak heeft afgelegd, heeft regeringswoordvoerder Gabriel Attal dinsdag de tekst toegelicht. Terwijl Emmanuel Macron bevestigde dat de gezondheidskaart niet hetzelfde zal zijn“Nooit het recht op toegang dat de Fransen onderscheidt”Integendeel, op maandag koos het ervoor om het gebruik ervan uit te breiden naar vele plaatsen van het dagelijks leven. “Variabele delta is een game changer‘O, de rechtvaardiging van Gabriel Attal.

Reeds verplicht om te reizen of deel te nemen aan evenementen voor meer dan 1.000 mensen, zal een gezondheidskaart vanaf 21 juli ook verplicht zijn in entertainment- en culturele locaties die meer dan 50 mensen verwelkomen, of het nu gaat om theaters, bioscopen, concertzalen, sporthallen, zwemmen zwembaden, tenten en kamers Spelen, pretparken, beurzen, tentoonstellingen of shows. Maar niet in gebedshuizen. Het staatshoofd voegde eraan toe dat vanaf het begin

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 79% om te ontdekken.

De grenzen van de wetenschap verleggen is ook vrijheid.

Lees je artikel verder voor 1 euro voor 2 maanden

Al geabonneerd?
Log in

READ  Zwitserland vestigt een nieuw record voor de berekening van het getal Pirts.ch