Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Voor het eerst krijgen we de controle over de demografie van Mayotte terug”, pocht Gerald Darmanin

“Voor het eerst krijgen we de controle over de demografie van Mayotte terug”, pocht Gerald Darmanin

De minister van Binnenlandse Zaken en Buitenlandse Zaken kondigde tijdens een bezoek aan Mayotte aan dat er sinds het begin van het jaar 275 sloppenwijken zijn verwoest en dat het doel is om er “duizend tegen het einde van het jaar” te vernietigen.

Artikel geschreven door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Minister van Binnenlandse Zaken en Buitenlandse Zaken, Gerald Darmanin, in Mamoudzou (Mayotte) 24 juni 2023 (CHAFION MADI / AFP)

Voor het eerst zullen we de controle over de demografie van Mayotte terugnemen. Pronkt op zondag 25 juni op franceinfo Gérald Darmanin. De minister van Binnenlandse Zaken en Buitenlandse Zaken brengt sinds zaterdag een bezoek aan de archipel in de Indische Oceaan om te beoordelen Operatie Wuambushu (“herstel” in Mayotte). Rechter Gerald Darmanin “Het is zeer bevredigend.” In het Franse gedeelte een herstel op gang gebracht Aantal deportaties naar de Comoren en andere Afrikaanse landen.

“Breek het record voor huisuitzettingen” in 2023

Dat zegt de minister van Binnenlandse Zaken “Vorig jaar 25.000 mensen.” Ze werden verdreven uit Mayotte. belooft dat te doen “Dit jaar zullen het er meer zijn en zullen we het record voor uitzettingen verbreken.” Gerald Darmanin specificeert dat tegelijkertijd “Dankzij het gecoördineerde werk met de Comoren komen er drie keer zoveel kwasa kawasa aan land” Mayotte. Deze vissersboten worden vaak gebruikt door smokkelaars om migranten van de Comoren naar het Franse eiland te vervoeren. “We zullen dit jaar meer verdrijven, er zullen er drie keer minder komen, en voor het eerst zullen we de controle over de demografie van Mayotte terugkrijgen.”Verwelkomt.

>>> Mayotte: “We moeten sterker zijn in de rechterlijke macht” en “slimmer zijn in het bestrijden van de spiraal van irreguliere migratie”, meent Gerald Darmanin

READ  In Zwitserland zijn de gletsjers de afgelopen twee jaar evenveel gesmolten als tussen 1960 en 1990.

Minister van Buitenlandse Zaken Frankrijk pleit voor “De ontwikkeling van de Comoren verbeteren en visa verbeteren”. Het bevestigt dat Frankrijk is “Oké, Comoren komen naar Mayotte en het vasteland van Frankrijk met visa en papieren, maar laten we stoppen met de hypocrisie van irreguliere immigratie.”

“Niet de hele Mahoraanse samenleving is typisch.”

Gerard Darmanin

frankrijkinfo

Gerald Darmanin bevestigt dat A “Een deel van de Mayotte-samenleving is medeplichtig aan deze irreguliere migratie.” De minister noemt met name “Fake vaderschapscertificaten, illegaal ingehuurde personen, slaaphandelaren”.

Place Beauvau’s bewoner zorgt ervoor dat de staat heeft “Ze hebben veel middelen van de gerechtelijke politie gestoken om ze te vangen.”. Zo zorgt hij ervoor dat de politie onlangs een arrestatie heeft verricht “Mensen, vooral de gekozen functionarissen van de gemeente Mamoudzou die valse vaderschapscertificaten hebben ingediend.”