Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voor de gekochte tablet biedt Samsung je een tweede aan voor Kerstmis

Met Kerstmis voor de deur geeft Samsung de kans weg om een ​​gratis Galaxy Tab A8 (2021) te krijgen bij elke aankoop van een tablet uit de S8-serie. Een goede deal om een ​​familielid te plezieren!

Samsung Galaxy Tab S8, S8 Plus en S8 Ultra

Begin 2022 presenteerde fabrikant Samsung zijn topklasse tablets. De S8-serie bestaat uit drie: Galaxy S8-tabbladEn de Tabblad S8+ En de Tabblad S8 Ultra. Ze hebben veel gemeenschappelijke punten, maar ze verschillen nog steeds, zoals het schermformaat dat varieert van 11 tot 14,6 inch, afhankelijk van het gekozen model. En als iemand je aandacht trekt, weet dat dan Bij aanschaf van de Galaxy Tab S8 krijg je de Galaxy Tab A8 (2021) er gratis bij. Tablet geschikt voor traditioneel gebruik.

Samsung biedt

Samsung Galaxy Tab S8

goedkoper dan zijn tegenhangers, Galaxy Tab S8 Het biedt zulke elegante afwerkingen, maar het is tevreden met een IPS TFT-scherm, geen AMOLED, van 11 inch. Het biedt echter een indrukwekkende resolutie van 2560 x 1600 pixels, evenals een verversingssnelheid van 120 Hz om een ​​soepele navigatie te garanderen. Het achterpaneel heeft een magnetisch systeem bedoeld voor de S Pen, dat ook in de doos zit.

Qua kracht zit hij in hetzelfde schuitje en profiteert hij ook van Qualcomms krachtige Snapdragon 8 Gen 1-chip. Het werkt dus zonder vertraging en biedt je een soepele ervaring, zelfs als je veeleisende games speelt. En met zijn 8.000 mAh batterij gaat hij anderhalve dag mee, afhankelijk van je gebruik. En dankzij de 45W oplader laadt de Galaxy Tab S8 nog sneller op.

De belangrijkste kenmerken van de Galaxy Tab S8

  • 11-inch scherm vernieuwd op 120Hz
  • Krachtige chip: Snapdragon 8 Gen 1
  • Solide autonomie
READ  November-update voor Xbox: Discord, Marketplace, Capture... Details! | Xbox One

Samsung Galaxy Tab S8 Plus

De Plus-versie houdt het midden tussen de Galaxy Tab S8 en S8 Ultra en is het meest uitgebalanceerd. Het heeft veel kracht met zijn Snapdragon 8 Gen 1-chip.Het FHD + AMOLED-scherm (2800 x 1752 pixels) is een genot om naar video-inhoud te kijken. We waarderen ook de adaptieve verversingssnelheid van 120 Hz voor meer vloeiend gebruik. En als je geen fan bent van de kleine inkeping aan de voorkant, de Galaxy Tab S8 Plus gespaard.

Tot slot, om bij te blijven, heeft de Galaxy Tab S8+ een batterij van 1090 mAh. Bij regelmatig gebruik gebruik je de tablet met gemak een hele dag of zelfs twee.

De belangrijkste features van de Galaxy Tab S8 Plus

  • 12,4-inch 120Hz FHD + AMOLED-scherm
  • Snapdragon 8 Gen 1-chip in een tablet
  • Handige batterijduur en de meegeleverde S Pen

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

8 / 10

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Van Samsung’s Tab S8 is de Ultra-versie absoluut degene die in het oog springt. Het is een gepolijste tablet, met platte randen en een prachtige aluminium behuizing die indruk maakt met zijn enorme formaat. Hij heeft een diagonaal van 14,6 inch, wat zelfs groter is dan sommige laptops. Het is dus een zeer interessante tablet om content (films, klassieke foto’s, artikelen, games, etc.) te bekijken.

Het biedt het beste, met een AMOLED-scherm met een definitie tot “WQXGA +” (2960 x 1848 pixels), evenals een adaptieve verversingssnelheid van 120 Hz. Aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 1-processor, heb je de kracht om je gewenste games en apps uit te voeren of te multitasken. Het kan worden gebruikt in een professionele of creatieve omgeving met de S Pen en het toetsenbord. Wat betreft de autonomie, u kunt de tablet gemakkelijk de hele dag door gebruiken. Wees echter voorzichtig wanneer u het gebruik opvoert. Een deel van het sneller herstellen van uw percentage is het hebben van een oplader van 45 W – niet inbegrepen in de doos.

READ  Twee nieuwe redenen om de Essential Toolkit voor Windows te downloaden

Wil je meer weten, lees dan gerust verder Onze volledige review van de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Kenmerken van de Galaxy Tab S8 Ultra

Samsung tegen de concurrentie

Als u andere Android- of iOS-tablets wilt ontdekken, nodigen we u nu uit om te raadplegen Onze gids voor de beste tablets in 2022.

Halverwege tussen een smartphone en een laptop heeft het touchpad nog steeds volgers. Ontdek onze vergelijking van de beste touch-tablets van 2022 om erachter te komen welke je moet kiezen, of het nu voor entertainment is…
Lees verder


Om ons te volgen, nodigen wij u uit om Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en profielen lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.