Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volgende week: Einde van de zomer onder de zon en frisheid in de ochtend

De hoogste piek van het VK tijdens het weekend zal zich volgende week over een groot deel van Europa verspreiden, met een droge, stabiele continentale stroming. Het belooft redelijk zonnig weer te worden, al is er in het noorden wat bewolking. Vanaf aanstaande vrijdag neemt de betrouwbaarheid af, omdat de anticycloon zich waarschijnlijk boven Duitsland zal terugtrekken onder lage druk die zich zou kunnen verdiepen boven de nabijgelegen Atlantische Oceaan.

Een deel van de week onder anti-whirlpool bescherming

MaandagOp tweederde van het land zal de zon schijnen. Ten noorden van de Seine tot aan de kusten van het Kanaal zijn er meer wolken, met kans op regen nabij de Belgische en Duitse grens.

Dinsdag En de WoensdagWe zullen profiteren van het goede anti-orkaanweer in de vroege herfst. Maar ’s ochtends kunnen lage wolken of mist voorkomen dat de zon de noordelijke regio’s bereikt. Over het algemeen zullen deze gevoelens niet lang duren.

verslechtering aan het einde van de looptijd

DonderdagTerwijl de Britse orkaan naar Duitsland draait, zal de wind geleidelijk naar het zuiden draaien, waardoor de vorming van grijs weer in de ochtend naar het noorden wordt beperkt. ‘S Middags zal de lucht boven de Atlantische regio’s bewolkt zijn boven de randen van turbulentie die’ s avonds de top van Bretagne naderen.

Vrijdag, kan turbulentie een groot deel van het land binnendringen, met weersdreigingen met enkele buien bij zichtbaar kalm weer, soms zwaar in de middag. Op dit moment moeten de betrouwbaarheid, de ernst en het aantal betrokken gebieden echter nog worden bepaald.

READ  Navalny's transfer uit de strafkolonie Pokrov - 14-06-22 om 20:43

groot temperatuurbereik

Volgende week zijn er grote temperatuurverschillen tussen ochtend en middag. Deze grote amplitudes worden geassocieerd met een heldere hemel. ‘S Nachts veroorzaakt het een snelle temperatuurdaling door straling met temperaturen die bij zonsopgang soms de 5°C naderen in de vlaktes met de mogelijkheid van vorstvorming van het noorden tot het midden van het land. In de middag variëren de hoge temperaturen van maandag tot woensdag van 16°C in het noordoosten tot 23°C in het zuidwesten en 25°C nabij de Middellandse Zee, 1 tot 2°C lager dan de seizoensnormen. Vanaf donderdag en de wind draait naar het zuidoosten, zal de luchttemperatuur stijgen. Vrijdagmiddag wordt het weer heet in Aquitaine Basin met 25-30°C.


tegoed: gmatricon