Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volg het gevechtsevenement tussen Ngannou en Gane

Een advies: niet slapen!

Ter herinnering: dit is een van de Franse sportevenementen die we begin 2022 gaan meemaken. Op het gebied van vechtsporten is het wat Frankrijk betreft gewoon een van de grootste evenementen in de geschiedenis. Het verhaal van een Fransman die in een overvolle Amerikaanse zaal zal proberen de eerste Franse wereldkampioen in de sport te worden. Daarvoor moet je de machtigste man ter wereld verslaan, Francis Ngannou. De twee kenden elkaar goed en waren sparringpartners in Parijs.

>> Bekijk het gevecht vanavond op RMC Sport hier

Deze karakters ondersteunen Jin

Van rapper Gradior tot acteur Frank Gastampede, langs Claude de Koh Lanta en voormalig zwemmer Camille Lacour, vele persoonlijkheden hebben hun steun verleend aan “Bon Jamin”.

Deze artikelen en podcasts zijn een voorproefje voor de schok

De zeldzame getuigenis van Cyril Jean’s eerste coach, foto’s van de Night Fighters, het verhaal van de scheiding tussen Ngano en zijn voormalige mentor Fernand Lopez, de focus op de toekomst van de Kameroenese “Predator”, de geheimen van Gane’s bouwtechnologie, het punt ze zullen ingaan op dit duel, maar ook een terugblik op de drie vechters die de UFC zijn gepasseerd… Dat alles en nog veel meer! Voor het gevecht kunnen we je alleen maar aanraden om alles te lezen of te luisteren dat is geproduceerd door de MMA-webredacteur en RMC Fighter over trauma.

Het gebeurt hier:

Neem een ​​kijkje achter de schermen van het evenement

Dus vanavond zal Ciryl Gane proberen om de 22e plaats in Anaheim (Californië) te behalen met de zwaargewicht titel van de UFC, de belangrijkste MMA-organisatie ter wereld, tegen de Kameroener Francis Ngannou tijdens het UFC 270-evenement (Live & Exclusief op RMC Sport). Dit is waar je zult zijn, onderdompeling in het Honda Center in Anaheim:

READ  Nadat hij voor OM op de bank in het nauw was gedreven, nam Mauro Icardi een drastische beslissing!

Getuigenis van Jane’s invloedrijke moeder

Het is hun “kleine stiefzoon”. een paar uur geleden De langverwachte strijd tussen Cyril Jean en Francis Nganno, die zich van zaterdagavond tot zondag in Californië verdringt om de wereldtitel zwaargewicht kampioen bij UFC 270 (hij volgt hem exclusief op RMC Sport 2), hebben de ouders van de Fransman ingestemd met het vertrouwen op RMC Sport, vanuit hun appartement in La Roche-sur-Yon in Vendée. Maris, Cyrils moeder, legde persoonlijk uit waarom het voor haar onmogelijk is om de gevechten van haar zoon te zien.

“Ik kan het niet, het is te gewelddadig, ik haast me. Ik wil niet dat het pijn doet, het doet pijn, ik ben bang voor hem. Als het mijn zoon treft, leef ik niet meer, maar ik kan niet wacht! Ik zal helemaal niet kunnen slapen, ik zal niet kunnen Mijn dochter zal me een bericht sturen om me het resultaat te vertellen. Ik zal veel brieven ontvangen, maar ik blijf liever alleen in mijn hoek en denk aan hem. Ik stuur hem mijn kleine gedachten. Ik hoop hem moreel te helpen.’

Hakimi wil winnen van Jin

“Ik zal wakker worden, ja, op een dag als deze gebeurt het niet elke dag!” Er leeft al een gast voor deze grote avond op RMC Sport 2, niemand: Achraf Hakimi, PSG-kant, bij ons. En de Marokkaan heeft de favoriet: hij hoopt Cyril Jean te zien winnen!

Dit alles is aanwezig in de RMC Sport 2!

Laten we een geweldige avond gaan beleven op de RMC Sport 2! “La Grande Soirée Ngannou v Gane” begint om 23:00 uur met Flora Mossi, Alexandre Herbenet, Lucy Bertaud (MMA-vechter en finalist op Koh Lanta) en Stephen Da Costa (Olympisch Karatekampioen) live vanuit de studio’s van Parijs! RMC Sport zendt ook live uit vanuit La Roche-sur-Yon met familieleden van de Fransman Cyril Jean, waaronder zijn vader en goede vriend.

READ  Zonder het te forceren, drijft ATP de vaccinatie aan

>> Bekijk hier het gevecht op RMC Sport

Programma voor deze prachtige avond op RMC Sport

Voor een uitzonderlijke strijd, een uitzonderlijk programma! De start van de wedstrijd “La Grande Soirée Ngannou vs Gane” om 23.00 uur. Met Flora Mossi, Alexandre Herbenet, Lucy Bertaud (MMA-vechter en finalist op Koh Lanta) en Stephen Da Costa (Olympisch Karatekampioen) rechtstreeks uit de studio’s van Parijs! RMC Sport zendt ook live uit vanuit La Roche-sur-Yon met familieleden van de Fransman Cyril Jean, waaronder zijn vader en goede vriend.

Vanaf 2 uur ’s nachts verplaatst RMC Sport zijn antenne naar Los Angeles om je nog dichter bij dit planetaire evenement te brengen. Onze specialisten en commentatoren, Thomas Dyson, Taylor Labellos en Antoine Simon, zullen live zijn vanuit het Honda Fight Decoder Center en de sleutels van het gevecht overhandigen. Ze verwelkomen contactadvertenties van MMA-fans, zoals acteur Franck Gastambide, op de set.

Hoeveel krijgen Gane en Ngannou om te vechten?

Er wordt lang gewacht op hun strijd om de troon van de reus. Maar hoeveel zullen ze brengen? In Anaheim (Californië) ontmoeten Frances Ngannou en Cyril Jane elkaar bij de UFC Octagon om te strijden om de titel Undisputed Heavyweight Champion voor de grote MMA-organisatie over de hele wereld. Het toppunt van hun discipline in hun klas, wat. Maar niet het financiële hoogtepunt van vechtsporten. Weg hiervan.

Hoewel er geen officiële cijfers zijn, zullen hun gegarandeerde portemonnees minstens gelijk en waarschijnlijk hoger zijn dan hun laatste optreden in de kooi: $ 500.000 voor Janano in het titelgevecht tegen Step Musick afgelopen maart, en $ 350.000 voor Jane in de tussentijdse titel in augustus. tegen Derek Lewis.

Wat zullen de ouders van Jane doen tijdens het gevecht?

Opgeroepen op zaterdag bij RMC een paar uur voor het UFC-zwaargewichtgevecht tussen Cyryl Gane en Francis Ngannou (vanavond exclusief op RMC Sport2), Romain Gane, de vader van de Franse jager, legde uit waarom hij en zijn vrouw, Maryse, er niet waren op de reis naar Californië, naar Anaheim.

READ  Hoe verslaafd (Badel) aan voormalige voetballers

Tien vragen om alles te begrijpen!

Dit is de ironie van het verhaal. Als hij zondagochtend in Anaheim Frances Ngannou verslaat voor de titel Wereldkampioen zwaargewicht bij UFC 270, zal Cyril Jean een van de beroemdste atleten ter wereld worden, maar het grote Franse publiek zal haar pas beginnen te herkennen. Hoe is dit mogelijk? Tien vragen om te begrijpen wat er op het spel staat in deze ongeëvenaarde strijd.

Welkom bij deze livestream van het Ngannou-Gane-evenement!

Het is een strijd om de geschiedenis! De hele wereld zal het zien. Vanavond zou Ciryl Gane de eerste Franse jager kunnen worden die wordt gekroond tot de onbetwiste kampioen van de grote MMA-organisatie over de hele wereld. Om dit te doen, moet hij Francis Ngannou verslaan om de zwaargewichtkroon te claimen tijdens dit hoofdgevecht bij UFC 270. Afspraak om exclusief bij te praten op RMC Sport 2.

RMC Sport is de enige zender voor dit duel in Frankrijk met een speciale avond die nu om 23.00 uur begint. De primaire kaart begint om 2 uur (Franse tijd) en de hoofdkaart om 4 uur. We zullen veel gasten hebben op deze geweldige avond zoals Lucie Bertaud (MMA Fighter en Koh-Lanta Finalist) en Stephen Da Costa (Olympisch Karate Kampioen)! RMC Sport zendt ook live uit vanuit La Roche-sur-Yon met familieleden van Cyryl Gane.

Om de Battle of the Year te zien, abonneer je op RMC Sport!