Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volbloeden verkopen in Deauville: wanneer miljonairs de boodschappen doen

Volbloeden verkopen in Deauville: wanneer miljonairs de boodschappen doen

De cookies en soortgelijke technologieën die wij bij Mediapart gebruiken zijn van verschillende typen en stellen ons in staat verschillende doeleinden na te streven.

Sommige daarvan zijn noodzakelijk voor de werking van de site en de mobiele applicatie (u kunt ze niet weigeren). Anderen zijn optioneel, maar helpen uw ervaring als lezer te vergemakkelijken en ondersteunen op de een of andere manier Mediapart. U kunt ze hieronder afwijzen of accepteren, afhankelijk van het doel ervan.

Accepteert u dat Mediapart cookies of vergelijkbare technologieën gebruikt voor de volgende doeleinden?

U kunt per categorie uw keuze maken door de schakelknop te activeren of te deactiveren.

noodzakelijk voor de werking
van de website of applicatie

Abonnees verbinden, anoniem publiek meten, pushmeldingen verzenden, crashes monitoren en onze Services onder de aandacht brengen: deze tools zijn essentieel voor het monitoren van de activiteit van onze Services en voor de goede werking ervan.

Met deze tools kunnen we verkeersstatistieken voor websites en mobiele applicaties verzamelen om het gebruik te begrijpen, eventuele problemen op te sporen en de ergonomie van onze producten te verbeteren.

Er zijn geen advertenties op Mediapart. We promoten onze inhoud en diensten echter wel op andere websites en sociale netwerken. Hiervoor gebruiken wij technologieën van sommige advertentiepartijen.