Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Voetbal Paris Saint-Germain – Messi speelt de twee wedstrijden en Argentinië bespot Paris Saint-Germain

Lionel Messi raakte geblesseerd in de twee wedstrijden van Paris Saint-Germain tegen Leipzig (2-2) en Bordeaux (2-3) en Lionel Scaloni riep hem op met Argentinië.

Albiceleste bereidt zich voor op twee belangrijke wedstrijden als ze zich kwalificeren voor het WK 2022 in Qatar met schokken tegen Uruguay op 13 november en Brazilië op 17 november. Natuurlijk wil het gezond verstand Lionel Messi behouden vanwege zijn blessure, maar volgens informatie van TYC Sports zal Argentinië zichzelf het gebruik van een van de beste spelers in hun geschiedenis in deze rally niet ontzeggen. De lokale televisie beweert zelfs dat Lionel Messi minstens een paar minuten zou moeten spelen tegen Uruguay, een wedstrijd die hij op de bank zal beginnen, in afwachting van Brazilië. Aan de andere kant, voor het ontmoeten van Neymar’s teamgenoten, heeft Lionel Messi een goede kans om te starten.

Messi speelt met Argentinië

Het volstaat te zeggen dat Leonardo en Mauricio Pochettino deze ontmoeting met grote bezorgdheid zullen gadeslaan, die natuurlijk vrezen dat de blessure van Lionel Messi zal verergeren tijdens deze ontmoeting in Zuid-Amerika. Een paar dagen geleden kwam de sportief directeur van Paris Saint-Germain in opstand tegen de keuze van de Argentijnse voetbalbond om zowel Lionel Messi als Leandro Paredes op te roepen, terwijl deze twee spelers geblesseerd raakten in de laatste wedstrijden van Paris Saint-Germain. “We zijn het er niet mee eens om het kiezen van een speler op te geven die voor ons niet in een fysieke conditie of in de revalidatiefase verkeert. Het heeft geen zin, en dit soort situaties verdient het dat we een echte organisatie definiëren met FIFA…” De sportief directeur van Paris Saint-Germain lanceerde zich in de Parijse colonnes. Het is nu afwachten welke keuzes Lionel Scaloni met Lionel Messi en Leandro Paredes gaat maken voor de wedstrijden tegen Uruguay en Brazilië.

READ  OJ - Hand (F) - Noorwegen wint Groep A-wedstrijd tegen Nederland op Olympische Spelen in Tokio