Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Virginie, echtgenote van Claude Dartois, onderzoekt haar ‘moeilijke’ dagelijkse leven

Het leven van Claude Dartois veranderde elf jaar geleden. In 2010 trad de voormalige hoofdcoureur voor het eerst toe tot de cast van “Koh-Lanta”. Hij klom naar de tweede plaats achter Philip. Twee jaar later nam Claude Dartois deel aan “Koh-Lanta, de wraak van de helden” en was opnieuw finalist. In 2020 keerde hij terug naar het avonturenprogramma en werd hij derde. Dit jaar zou het voor de productie van Koh Lanta onmogelijk zijn om een ​​All-Star-seizoen te organiseren zonder Claude…

Je zult begrijpen dat Claude Dartois een iconisch figuur is geworden voor de show van Denis Brugnart, ook al won hij nooit. Hij hoopt aan het einde van het seizoen dat wordt uitgezonden zijn eerste overwinning in Koh Lanta te behalen. Maar Claude Dartois heeft nog niets gewonnen! En terecht, sommige kandidaten beschuldigen hem van vriendjespolitiek.

In ieder geval, als er één persoon is waarop Claude Dartois kan rekenen, is het zijn vrouw Virginie. In de kolommen van het “Gala” ontdekt de persoon met wie Claude al vele jaren een relatie heeft, een verrassing over haar “moeilijke” dagelijkse leven. En terecht, het drukke schema van haar man maakt het haar moeilijk.

“Dat klopt, het is moeilijk om dagelijks met hem samen te leven, je moet heel georganiseerd zijn, vooral met kinderen. Ik werk ook, we hebben geen familie in Parijs, en dat kost veel moeite. We weten dat Virginie, een moeder van twee kinderen geboren uit Haar relatie met de beroemde avonturier TF1. Claude Dartois reist vaak naar de andere kant van de wereld en vertrouwt op zijn vrouw om het zeer kleine gezin te runnen dat ze samen hebben gecreëerd. , als Claude eindelijk thuiskomt, komt zijn gezin op de eerste plaats.” Thuis blijft Claude altijd zoals het is, en gaat verder in de leegte. Serieus, hij is vooral een zorgzame vader en echtgenoot. Zijn geluk hangt af van het geluk van anderen. Hij zorgt veel voor zijn kinderen en begeleidt ze ook naar school: een echte papa’s kip”, onthult Virginie.

READ  Na Alicia's beschuldigingen van ontrouw, reageert Bruno (Married at First Sight) en neemt een beslissing

Wat betreft het succes dat Claude Dartois heeft ontmoet met het eerlijkere geslacht sinds zijn vele optredens op TF1, maakt Virginie zich geen zorgen. precies het tegenovergestelde. “Ik ben niet jaloers. Sterker nog, ik ben trots dat ik ervoor heb gekozen om zijn leven te maken”, geeft ze opnieuw toe.

Bewerken

Zie ook: Koh-Lanta: Claude stelt voor het eerst zijn zoon Marceau voor