Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vijfde.  De Prix Atlantic in Vincennes op zaterdag 12 november 2022. – Angers Info

Vijfde. De Prix Atlantic in Vincennes op zaterdag 12 november 2022. – Angers Info

De Prix Atlantic in Vincennes op zaterdag 12 november 2022.

Vincennes Direction op zaterdag 12 november 2022 voor het kampioenschap Tiercé-Quarté-Quinté+. In dit evenement zal de Prix Atlantic het als lopers tegen elkaar moeten opnemen. De race vindt plaats over 2.700 meter en levert 57.000 euro op.

Guiness d’Herfraie (1) had deze zomer recht op een pauze. Na twee opwarmraces tekende ze gewoon een mooie rechte lijn, met het gezicht naar de reuen. Deze keer sta je op blote voeten voor deze doelpaal. De groep is goed gevormd en het zou nodig zijn om met name de Grace du Digeon (11) of de Gold Voice (2) of de Grote Tijgerin (5) te vrezen, maar hun plaats in de eerste drie te hebben, zoals David Thomain aangeeft

Jenny’s geheimen

Frank Niffard: Gold Voice (2) heeft niet teleurgesteld sinds hij vorige maand terugkeerde naar de competitie. In de laatste release is het alleen verslagen door Gai Printemps. Op zaterdag heeft ze alleen vrouwtjes om mee te confronteren. Het plein is goed gecomponeerd en het zou moeilijk zijn om Grace de Dijon (11) te verslaan, maar mijn partner doet al haar boodschappen. Het heeft nog steeds zijn plaats op het podium.

Michel Debuis: Na als tweede te zijn geëindigd op de klim in november 2020, kreeg Everly (3) twee verstuikingen en een lange onderbreking. Hij maakte een goede comeback in Michkol. Ik bied het op blote voeten aan om te bepalen waar we precies zijn. Op het werk laat ze zich goed zien. Het is mijn favoriet. Ze kan beter rijden. Deze race zal bepalen wat er daarna gebeurt.

Luke Jerome Legros: Wat betreft zijn terugkeer naar Vincennes, we hadden een vraagteken of de Fusée des Vaux (4) echt klaar was. Je bent echt goed geëindigd. Je hebt me helemaal tevreden gesteld. In het proces heeft ze deze verplichting alleen met merries. Er kunnen er ongeveer 6 draven onder de 1’13 minuten. dat is het probleem. Door haar topsnelheid weet ze echter een vijfde plaats veilig te stellen.

READ  Ben Affleck vertelt over zijn 'prachtige verhaal' met Jennifer Lopez

Jean Luc Begon: Onlangs heeft de grote tijgerin (5) te maken gehad met sterke tegenstand, maar het was niet het vermelden waard. Ik heb geprobeerd haar zo goed mogelijk voor te bereiden op deze race. Het is alleen voor vrouwen gericht en wordt eerst behandeld en daarna ‘DP’. Ik versloeg Grace de Dijon (11) eind september, en ik heb geen hoop op wraak, maar ze zou opnieuw de tweede plaats kunnen innemen.

Paul Philip Bloken: Fable du Plessis (6) stelde ons onlangs gerust. Ik kon er agressief mee rijden, vooraan, en hij gedroeg zich tot het einde heel goed. Het wordt aan de voorkant nog een keer aangepakt en aan de achterkant de laars losgemaakt. Bij goede 6-jarigen is de tegenstand sterker. Als ze haar laatste uitje zou herhalen, zou ze de vijfde of zelfs vierde plaats kunnen behalen.

Yannick Henry: Fasty du Luot (7) heeft me uiteindelijk aangenaam verrast. Automatisering hielp haar vooruit en haar coureur gaf haar een perfecte raceronde. Het is sindsdien in Grosbois gebleven. Zoals het er is, bied ik het in dit kwintet aan, maar de oppositie is opgeworpen en de snelle start zal het dienen. Als hij goed begint, kan hij toch een klein plekje pakken.

Jean Philippe Ravigo: Bij Laval liep Gaïa d’Occagnes (8) wat achter in een langzame sprint. Retourneren ging erg moeizaam. Daarna nam ik een korte pauze. In Michkol was ze onder invloed van haar geslacht. Ik ging naar Grossbois. Het is een beetje pretentieloos in de ochtend. Je moet het uitvoeren door te slaan. Het is een beetje taboe voor de eerste plaatsen op dit niveau. Kleine plaats zou echt goed zijn.

READ  Manon Van en Jordan (10 paar) nog steeds samen sinds de schietpartij? Wij hebben het antwoord

Emmanuel Farren: Grande de Ranchi, 9, had vorige week een klein abces en kon niet rennen. Het was snel vergeten. Ze lijkt me erg goed op training. Ze concurreert alleen met merries. Het is een geweldige race. Nu is de oppositie sterk met Grace of the Digeon (11) en Great Tigress (5). Het is echter zeer goed in staat om te strijden om plaatsen.

Frank Ann: Ten slotte, in Caen, was het niet gemakkelijk in de tweede reeks na de auto, maar Estebany Sacha (10) liep goed en eindigde naast Guy Printemps die toen goed won, in Vincennes. De lijn is goed. Het is geschikt. Het heeft geen pony, maar wordt alleen gekenmerkt door een vrouwelijk gezicht. Met behulp van de economiecyclus kan ze aan het einde van de groep besluiten.

Charles Drew: Onlangs won Grace de Dijon (11) maar het was niet zijn beste prestatie. Sindsdien heb ik haar beter beoordeeld. Deze wedstrijd is goed. Alleen vrouwen moeten deze goede inzending onder ogen zien. Gold Voice (2) en Great Tigress (5) moeten worden gerespecteerd. Mijn vertrouwen heeft ze al.

Bertrand Grolt: Galla de Manche (12) reed twee behoorlijke comeback-races. Daar keerde ze terug naar Parijs. Ze is een grote merrie die een beetje moeite heeft gehad om weer op de weg te komen. Daar werkte ik wat harder en vond een zeer geschikte compositie. Het is een goede verbintenis. We zullen zien of ze nog wil vechten. Het zal ook afhangen van het pad, omdat het niet per se met een grote marge is.

READ  Volgende Euromillions My Milion Draw dinsdag 3 mei 2022: Speel online

Michael Sharwell: We zouden zijn optreden in Graignes vorige maand volledig moeten wissen. Fée Lucernaise (13 jaar) werd tijdens de race onderworpen aan bloedvergieten. Sindsdien hebben we actie ondernomen. Op training doet ze het goed. Het is een race die ik al een tijdje heb gezien. Er zijn nog 6 jaar kwaliteit. Het lijkt niet gemakkelijk. Ik moet terugkijken in de race. Kan streven naar een kleine plaats.

Nicholas Goulno: Ik was erg blij met zijn laatste optreden, maar in mindere mate met het resultaat. De Dolce d’Ebane (14) deed het in ieder geval erg goed. Deze keer heeft u het voordeel dat u geen vijfentwintig meter terug hoeft te draaien. Er zijn echter 6 jaar waar we tegenop zien, maar ik verwacht een goede prestatie. Het moet op de voorgrond staan ​​om niet te worden overgestoken.

Evonik Dosi: Déesse Saint Bar (15) Hij had problemen en stopte toen voor een lange tijd en worstelde om zijn niveau te vinden. We zullen verstandig te werk gaan om te zien of ze daadwerkelijk de juiste koers kan varen. In feite is ze nog steeds gediskwalificeerd en heeft ze onze geruststelling nodig.

Samenvatting: 11-2-1-6-5-8-4-13 Pers Samenvatting: 1 – 5 – 2 – 9 – 4 – 11 – 6 – 8

Paarden: 11-9-2-1-5-8-6-4
Europa 1: 11-1-5-2-9-4-6-7
PARIJS: 11-2-5-9-7-1-4-6
Elzas: 11-1-2-5-4-13-10-9
Stadion van Parijs: 11-1-5-2-9-4-6-8
RTL: 11-1-5-2-8-9-4-7