Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

video.  Fort Boyard: een YouTuber hackt de site, de productie sleept hem voor de rechter

video. Fort Boyard: een YouTuber hackt de site, de productie sleept hem voor de rechter

primair
In september 2021 betrad een jonge YouTuber genaamd Max Von Croft illegaal de legendarische baaien van Fort Boyard, voor de kust van Oleron Island. De productie van Fort Boyard Show kondigde aan een klacht tegen hem in te dienen.

‘Ik sloop Fort Boyard binnen.’ Said, zoals Max Von Croft, een Franse YouTuber die gespecialiseerd is in urbex en in het ontdekken van ontoegankelijke stedelijke ruimtes, zichzelf met een glimlach filmt aan de top van de emblematische site. Met 11.800 abonnees werd het deksel op zijn hoofd losgeknoopt, de jongeman kwam in september 2021 illegaal de site van Fort Boyard binnen. een tijdje online. Lang”, reageerde de jongeman ook onder zijn video.

Behalve dat Max von Croft een rechtszaak aanspande door de populaire spelshow te produceren, die wordt uitgezonden op France 2. Hij betrad het fort na 2,5 kilometer over zee te hebben gereisd bij mooi weer, midden in de nacht. De persoon in kwestie moest uiteindelijk 25-30 meter van de bergtoppen klimmen om het binnenste van de site te bereiken, aldus onze collega’s. zuidwesten. “Het is het soort avontuur waar we van houden”, zegt de youtubeur.

Klacht tegen een YouTuber

Daarna filmde de jongeman, achter de camera, ongeveer dertig minuten achter de schermen van de show. Het fort is op dit moment leeg: geen kandidaten, geen technische teams! De indringer toont de toren van pater Firas, de apotheek… Ik zal u niet te veel testkits laten zien, omdat u het risico loopt erg teleurgesteld te worden, omdat het eigenlijk karton is, (…) het is gewoon hol, gewoon een nep “, merkt de bezoeker.

READ  Pentacle op zaterdag 1 april 2023 in Saint-Cloud: voorspellingen

“Fort Boyard”-productie, Adventure Line Production (ALP), heeft een klacht aangekondigd tegen de youtubeur. “Zijn gedrag was gevaarlijk, het was nodig om de gelegenheid te vieren om anderen geen ideeën te geven, anders eindigen we op een of andere dag met drama”, legt de productie uit voor BFM-tv.