Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video Emily Nev Naff heeft weer een relatie: de ex van Jeremy Menez onthult dat hij opnieuw verliefd is geworden op een beroemde atleet!

Video Emily Nev Naff heeft weer een relatie: de ex van Jeremy Menez onthult dat hij opnieuw verliefd is geworden op een beroemde atleet!

Geschreven door Leanne Lazar

| Editor

Leanne Lazar is webredacteur voor de tv-afdeling van Purepeople.com. Ze weet net zoveel over de reis van Jean-Pierre Pernot op TF1 als de laatste wendingen van reality-tv-kandidaten en heeft een duidelijke voorkeur voor oprechte verhalen.

Tijdens haar optreden in het programma ‘She Jordan’, dat vandaag, maandag 30 oktober, werd uitgezonden, ontkwam Emily Neff Naff niet aan vragen over haar liefdesleven. Aanvankelijk aarzelde de voormalige reality-tv-ster, maar uiteindelijk onthulde ze dat ze de liefde weer had gevonden. En niet met zomaar iemand! Na Jeremy Menez werd de mooie brunette zelfs verliefd op een andere atleet…

Emily Neff Naff onthult dat ze opnieuw de liefde heeft gevonden bij een voormalige rugbyspeler. “Zij Jordan”, C8 Dailymotion

De rest volgt na de aankondiging

Emily Neff Naff voelt zich absoluut nog steeds erg aangetrokken tot atleten. Na jarenlang een lang liefdesverhaal te hebben geleefd met voetballer Jeremy Menez, die hem zijn twee kinderen Mayela en Menzo (10 en 8 jaar oud) schonk en vervolgens in de armen viel van basketbalspeler van Argentijnse afkomst Bruno Cirilla, de mooie brunette van 35 jaar oud werd deze keer verliefd op een rugbyspeler.

Dit is wat ze voor het eerst in het programma onthulde Bij Jordanië, op C8, op maandag 30 oktober 2023, aanvankelijk zonder aarzeling. Toen Emily Neve Neve werd gevraagd of ze vrijgezel was, antwoordde ze inderdaad eerst met grote schaamte: “Dit is een goede vraag, want ik weet het zelf niet!‘De jonge vrouw die onlangs werd gezien Vijftig Toen bevestigde hij het eindelijkNu iemand zien“, dat hij een voormalige rugbypersoonlijkheid was.

READ  Challenge”, gebruikten de deelnemers allemaal condooms, maar niet op de manier die je zou denken

Het was Jourdan De Luxe die de knoop doorhakte: de mooie brunette heeft momenteel een relatie met Yoann Huguet. Laatstgenoemde kende een schitterende carrière bij de ovale bal en speelde 62 interlands bij het Franse XV, waarin hij als flankspeler 14 pogingen scoorde. Sinds zijn pensionering is Yoann Huget adviseur van TF1 geworden. Hij gaf in het bijzonder commentaar op de Rugby World Cup 2023, die Zuid-Afrika voor de vierde keer won WK Mag Door Isabelle Ithorboro.

Liefde op het eerste gezicht bij Club Med

Nadat de naam van haar minnaar werd onthuld, zette Emily Neve Neve haar momentum voort door de omstandigheden van hun ontmoeting in vertrouwen te nemen. “Het is nog niet zo lang geleden, het is al sinds juli. We lijken een beetje op elkaar, hij heeft twee kinderen, ik heb twee kinderen, we zijn allebei gescheiden… dat is alles. We ontmoetten elkaar in Parijs en daarna ontmoetten we elkaar weer in Spanje, in Marbella, bij Club Med met de kinderen“, legde ze uit met een glimlach op haar lippen. De atleet plaatste op Instagram foto’s met haar dochters, waaronder haar oudste dochter Mila, die zeker geboren was uit een liefdesrelatie met zijn ex-vrouw. ik zie jetijdens hun zomervakantie.

Emily Neve Nave is momenteel erg blij en hoopt dat haar verhaal met de knappe Yoan Huguet verder gaat. Hoe dan ook, dat is alles waar we op kunnen hopen!

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging