Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vianney lanceerde haar eigen kledingmerk en vervulde een van haar ‘jeugddromen’

Viani op de 36e Victoires de la Musique in februari 2021 – Laurent Fu / Siba

Terug naar de basis Viani. Het is geen geheim dat de kunstenaar modevormgeving heeft gestudeerd aan
Modeschool En dus leek de toekomst gepland voordat zijn zangcarrière van de grond kwam. De zanger maakte deze vrijdag echter bekend dat hij zijn passies zal verzoenen door zijn eigen kledingmerk te lanceren.

“De afgelopen maanden heb ik ondergronds gewerkt om een ​​van mijn kinderdromen te vervullen. Ik heb geen muziek geleerd, maar ik heb naaien en tekenen gestudeerd. Dus met mijn moeder hebben we een merk gecreëerd dat elk onderdeel ervan heeft ontworpen. Het komt uit op maandag. [à] 12h en ik droom dat je het leuk vindt”, plaatste Vianney op zijn sociale netwerken.

Drie (enigszins) obscure voornamen

Dus zijn eerste set is vanaf maandag beschikbaar Muzikaal feest. Toeval? We kunnen het niet geloven, zeker niet met het bewijs dat de zangeres heeft achtergelaten
De foto hoort bij deze advertentie. All smiles, Vianney pronkt met een jasje met de voornamen ‘George, Jack en Leo’. Het is moeilijk om George Brassens, Jacques Brill en Leo Ferret niet te bellen.

Dus Vianney voegt nog een project toe aan zijn toch al drukke jaar. Na het vliegen naar de show Een ontmoeting in een onbekend landDe zanger zette zijn eerste stappen als coach in het geluid in februari en stond haar kandidaat, Mintesa, toe om de finale te halen. Deze zomer gaat hij de festivalroute af om zijn fans te ontmoeten voorafgaand aan zijn tour die in oktober gepland staat.

READ  Menigtebeloning: een slordige avond voor "Stereo Club" op TF1 die 2 miljoen overschreed, verslagen door France 2 en M6 - het grote schaakbord van France 3 stort in en wordt ingehaald... W9!