Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vianney: 12 kilo minder en niets te eten, deze periode toen hij “Doyle” was

Vianney: 12 kilo minder en niets te eten, deze periode toen hij “Doyle” was

Onder zijn eersteklas airs, altijd shirtloos, pit opzij gespeld en gitaar in de hand, Vianne Hij is een echte avonturier in de moderne tijd. Als hij zijn geluk niet meer beproeft, zeker ko lanta of anderen Peking ExpressDe 32-jarige zanger heeft zijn grenzen al verlegd. Op 21-jarige leeftijd volbracht hij een van zijn grootste uitdagingen buiten het zingen: honderden kilometers fietsen om in Stockholm, de hoofdstad van Zweden, te komen.

Deze reis, aangewakkerd door Viani Zondag op het platteland Aanstaande zondag 19 maart is de show van Frederic Lopez waarvoor hij was uitgenodigd. Na een paar jaar verloving Een ontmoeting in een onbekend land Dus bij hem voelde de zanger zich zelfverzekerd genoeg om deze zeer atletische en verbazingwekkende herinnering naar boven te halen waaruit hij niet ongeschonden tevoorschijn kwam. Als wielerfan zei Viani dat hij naar een heel deel van Europa heeft gefietst. Een echte prestatie begon na algemene vermoeidheid en het verlangen naar eenzaamheid.

Hoewel dit niet zijn eerste fietstocht was, gaf Viani toe dat het “langer” En “moeilijker“De artiest kon de snelheid niet echt bijhouden in termen van het Zweedse weer, hij bereidde zich niet voor omdat hij de uitdaging in de beste omstandigheden moest aangaan:”Ik had geen geld en het was mijn schuld dat ik wegging toen het zo koud was in oktober. Ik sliep natuurlijk buiten, ik sliep. Ik had alleen een korte broek, een jas, een jas en een T-shirt. Ik had het echt. Ik ben twaalf kilo afgevallen. Ik at niets, alleen als ik mensen ontmoette. Ik deed 100 terminals per dag, ik was blut.

Ik was een superheld in mijn hoofd

Viani’s doel? Maak de reis af, zoek een beetje eenzaamheid en maak vooral de balans op: “Ik moest er helemaal voor gaan. (…) Ik wilde alleen zijn, stil. Ik was een student. Ik was op zoek naar een beetje leed om over na te denken, en ook om mezelf en de hemel te noemen! Plots praatte ik veel tegen mezelf, begon veel te bidden, na te denken, te schrijven. Het is eerlijk, het is 2 maanden maar het ontroerde me ongelooflijk! Nou, dat had ik niet verwacht. Maar toen ik thuiskwam, was ik een superheld in mijn hoofd, ik was onoverwinnelijk !

Een verhaal als dit is genoeg om sterren in de ogen te werpen van wie ernaar luistert. Ruim tien jaar later heeft Viani een lange weg afgelegd en dat heeft hij niet alleen te danken aan de kracht van zijn benen. Albums, touren en repetities bij The Voice, de artiest heeft meer dan één akkoord op zijn strijkstok en we durven te wedden dat wanneer de kleine Edgar (de vrucht van zijn verhaal met Katherine Robert) oud genoeg wordt om dit hele verhaal te begrijpen, Vianney wordt ook de superheld van iemand anders…

READ  Philippe Lacheau amoureux : trusts sur son couple avec Elodie Fontan