Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verenigd Koninkrijk.  Ze koopt schoenen van Vinted en krijgt ernstige uitslag

Verenigd Koninkrijk. Ze koopt schoenen van Vinted en krijgt ernstige uitslag

Om goedkopere kleding of schoenen te vinden, is niets beter dan Vinted, de gebruikte gigant. Maar op dit platform is het ook mogelijk om slechte ervaringen op te doen. Dit is wat er gebeurde met Becca Maddon, een 29-jarige Britse vrouw. Voor slechts £ 4, of ongeveer 4,6€ De 29-jarige kocht in maart een paar sneakers. “Het waren grote, glimmende sneakers met een iriserend patroon, die bij blootstelling aan licht de kleur van de regenboog aannemen”, vertelde ze aan het Britse mediakanaal Kennedy News & Media.

Becca plaatst dan haar nieuwe schoenen op het rek en vervolgens in een vacuümzak terwijl ze beweegt. Slechts zes maanden later, begin september, droeg ze hem voor het eerst. Toen zag ze tot haar verbazing de volgende dag een lichte rode uitslag op een van haar voeten. “Soms krijg ik eczeem op mijn gezicht, dus ik dacht dat het hetzelfde was. Ik smeerde gewoon eczeemcrème op mijn voeten”, legde Becca uit aan Britse media.

De crème werkt echter niet en de uitslag verspreidt zich naar zijn benen. Toen besloot ik een arts te raadplegen. Volgens laatstgenoemde houdt deze huidreactie verband met schurft of een allergische reactie op sneakers. “Ik was bang dat schurft mijn huis zou binnendringen, maar gelukkig had niemand in mijn familie last van uitslag”, zei de jonge vrouw.

Was en desinfecteer uw spullen

Door haar verhaal te vertellen geeft de jonge vrouw te kennen dat ze “mensen niet wil ontmoedigen” om gebruikte spullen te kopen. Maar het is van plan zich bezig te houden met preventie en roept consumenten op om gekochte producten te ‘wassen en desinfecteren’ voordat ze ze dragen.

READ  Geconfronteerd met een dystopie, verenigen auteurs en wetenschappers zich om positievere ruimteavonturen te herschrijven

Van haar kant verbergde de jonge vrouw niet dat ze niet klaar zou zijn om gebruikte sneakers te kopen, maar ze zou kleding en tassen blijven kopen.

“Het spijt ons om te horen over de ervaring van dit lid en we hopen dat ze vandaag in een betere conditie is. In onze advertentieregels vragen we leden om hun items te controleren voordat ze worden aangeboden, omdat alle te koop aangeboden items schoon moeten zijn. We raden aan ze te wassen of te desinfecteren “, zegt een woordvoerder van Vinted. …Wanneer we een artikel ontvangen, vragen we leden ook om dit zorgvuldig te controleren en ons op de hoogte te stellen van eventuele problemen, zodat we snel hulp kunnen bieden.” de zon.