Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verbazingwekkend, een fan dringt de Duitse tv binnen om advertenties te vragen!

Verbazingwekkend, een fan dringt de Duitse tv binnen om advertenties te vragen!

Herinner je je die die-hard GTA 6-fan nog die ophef maakte door Duitse uitzendingen te boycotten om informatie over de game te krijgen? Nou, hij is terug en hij wil GTA 6 heel graag spelen, tot op het punt dat hij je tv weer binnenvalt!

Een fan geeft niet op

GTA 6, het mysterie blijft

Om de bijna oorverdovende stilte van Rockstar Games en Take-Two op de langverwachte GTA 6 te vullen, zijn er geruchten en lekken in overvloed. Alles lijkt erop te wijzen De actie vindt plaats in Vice City. Er circuleren enkele gelekte items en video’s van een voorlopige versie van de game, maar de certificering is nog in behandeling. Als sommigen hoopten op een aankondiging na de teleurstelling over de Switch-versie van Red Dead Redemption, konden onze Duitse fans niet wachten om in actie te komen!

Wanneer passie het voetbalveld binnendringt

Een buitenbeentje in het hart van de Bundesliga

In het hart van de zomer, op 20 augustus, was dezelfde fan in de show opgenomen dubbele pas, gewijd aan de wedstrijden van de week in de Bundesliga. Niet zijn eerste tv-optreden in twee jaar, hij had de show verstoord ster geraakt met dezelfde vraag.

De interventie verraste de assistenten en de schilders, waaronder de voormalige aanvoerder van Bayern München, Stefan Effenberg, niet, maar bracht ze eerder in verwarring. Hoewel zijn woorden minder verstaanbaar waren dan de vorige keer, hoorden we hem wel praten “Vice stad”. Als klap op de vuurpijl gooide een van de gastheren zelfs een glas water naar de indringer voordat hij hem uitzette!

READ  Samsung Galaxy A52s: meer vermogen voor dit verschil dan de A52 5G

Waar is GTA 6?

Het is niet de eerste keer dat deze fan een programma onderbreekt om GTA 6-nieuws op te vragen, hier is de video van zijn eerdere tussenkomst:

Een kerel crashte in Duitse live-tv om te vragen waar GTA 6 lmao is
door u/luaks1337 in GTA6

Feedback komt samen

Sommigen lachten en vonden de brutaliteit van de fan grappig en verfrissend, zelfs twee jaar na zijn eerste uitbarsting. Anderen vroegen zich af waarom hij er deze keer voor had gekozen zich op een voetbalshow te richten. Persoonlijk vind ik het intimiderend om zo op een game te wachten dat ik me gerechtvaardigd voel om tv-shows te boycotten die niets met Rockstar-zuurkool te maken hebben. Aandachtsbehoefte of extreme spanning door een psychisch probleem: in beide gevallen is beter overleg nodig.

Wachten op GTA 6 is natuurlijk vol spanning, hoop en ongeduld. We spelen het hier ook, het vermaakt en vermaakt je sinds de klik. Maar het is een videogame en er wachten er nog duizend, en Rockstar reikt naar eigen goeddunken uit. Laten we hopen dat de uitgever voor het einde van het jaar een einde aan de spanning maakt… De bal ligt bij Rockstar!