Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verallia-medewerkers vergelijken met cagouilles: CGT dient klacht in

Verallia-medewerkers vergelijken met cagouilles: CGT dient klacht in

“Beledigende, xenofobe en zelfs racistische opmerkingen tegen de familie Charente.” Bij Verallia Châteaubernard ging de CGT naar het bestuur en diende een klacht in tegen het management na een toespraak die hij hield bij het heronderhandelen van de winstdelingsovereenkomst.

Volgens de vakbond zijn hier de woorden “Roepen” Vereist door management tijdens deze bijeenkomst: “In de lokale cultuur is Charentaise cagouille de regionale naam voor de kleine slak“ petit gris ”die enerzijds het symbool van Charente vertegenwoordigt, en anderzijds ook de naam die aan de Charentais wordt gegeven vanwege hun legendarische traagheid. … Bij het bekijken van de resultaten die we hebben verkregen, was het Bevestig het oude gezegde. “

“Dat is veel te veel voor de fabrieksmedewerkers die in moeilijke omstandigheden werken en die het Verallia-fortuin hebben verdiend”, Schreef CGT in een persbericht. De vakbond zegt van wel “Toegewezen” Door deze medewerkers “Om namens hen een klacht in te dienen tegen deze beledigende verklaringen en hun eer als glasblazer zelfs voor de rechtbank te verdedigen.”.

Ter plekke, “Het sociale klimaat is nog steeds erg gespannen.”CGT, dat bijna drie maanden stakingen heeft uitgevoerd tegen de herstructurering van de site, voegt eraan toe.

READ  'Grote risico's voor de mensheid': Elon Musk en honderden experts roepen op tot het doorbreken van AI