Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vandaag van 09.00 uur tot middernacht gratis superchargers voor alle elektrische voertuigen

Vandaag van 09.00 uur tot middernacht gratis superchargers voor alle elektrische voertuigen

Tesla heeft besloten om zijn supercharger vandaag van 09.00 uur tot middernacht gratis te maken. En dit geldt voor alle elektrische auto’s: Tesla’s uiteraard, maar ook alle andere concurrerende modellen!

Bron: Tesla

Na een recente prijsverlaging begint het in Californië gevestigde merk hard toe te slaan met zijn productielijn Superchargers over een langere periode.

En de afgelopen weken heeft Tesla al besloten zijn prijzen te verlagen als reactie op de recente ontwikkelingen op de elektriciteitsmarkt. De afgelopen weken hebben de kosten op de groothandelsmarkt voor elektriciteit al aanzienlijk verlaagd.

Dat is al enkele maanden het geval en dat wordt ook bevestigd door de nieuwe prijzen: snelladen van je elektrische auto is bij Tesla veel goedkoper dan bij de concurrentie.

Deze keer ging Tesla nog verder.

15 gratis uren: eenvoudige advertentiecampagne of diepere strategie?

Tesla heeft zijn superchargers op 29 augustus 2023 gratis beschikbaar gesteld van 09.00 uur tot middernacht, om het 10-jarig bestaan ​​van het laadnetwerk in Europa te vieren. Deze uitzonderlijke aanbieding is beschikbaar Voor alle bestuurders van elektrische voertuigen in EuropaEn uiteraard verrassend. Met de Tesla-app kunt u controleren of u in aanmerking komt voor deze aanbieding.

Concreet hoeft u alleen maar uw elektrische auto aan te sluiten op het Tesla-station om automatisch te beginnen met opladen! Maar wees voorzichtig, want als je geen Tesla hebt, moet je naar het Supercharger Station, dat toegankelijk is voor alle elektrische auto’s. U kunt gebruik maken van de De kaart is beschikbaar op de Tesla-website. Als u een kieskeurig type bent, zijn de algemene voorwaarden precies dat Beschikbaar Hier.

READ  Goldman Sachs verhoogt de salarissen van junior bankiers, zegt Business Insider

Naast het commerciële initiatief en de daaruit voortvloeiende publiciteit kan dit initiatief ook nuttig zijn Grootschalig testen van Tesla. Door gedurende zo’n lange periode gratis toegang toe te staan, kan het merk een grote toestroom van voertuigen verwachten die op zoek zijn naar een oplaadbeurt. Dit zal voor Tesla een kans zijn om de capaciteit en robuustheid van zijn netwerk te beoordelen in het licht van de grote vraag.

Op 29 augustus 2013 opende Tesla de eerste zes superchargers in Europa, in Noorwegen. Na 10 jaar zijn er 13.000 laadpalen verspreid over 1.000 stations in 36 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In Europa zijn er 9.200 superchargers in 660 stations beschikbaar voor alle elektrische voertuigen.


Maakt u gebruik van Google Nieuws (Nieuws in Frankrijk)? U kunt uw favoriete media volgen. Hij volgt FRANDROID op Google Nieuws (En Numerama).