Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uw horoscoop voor maandag 24 juli 2023

Uw horoscoop voor maandag 24 juli 2023

Je kunt meer horoscopen vinden en een live consult krijgen op 3210. Je kunt ook elke dag advies krijgen van Kristin Haas op instagram Om het beste uit de huidige situatie te halen.

ram

Het eerste decennium zal de hele week genieten van de zon. We zullen voor je zorgen en je vaker complimenten geven! Het derde decennium, als je er gevoelig voor bent, zal een conjunctie tussen Venus en Mercurius actief blijven tot zaterdag, en zelfs als Venus sinds gisteren retrograde begon te lopen, zou je waarschijnlijk iemand moeten verwachten die onlangs je aandacht heeft getrokken.

de stier

Het is de beurt aan het tweede decennium, vanaf morgen, om goede stromen van Mars te ontvangen, die de lont van Jupiter zullen ontsteken, die het tweede decennium van uw teken in beslag neemt. Dit is een zeer goede configuratie om je rechtvaardigheidsgevoel op te leggen of om te pronken met je vaardigheden op een bepaald gebied. En als je iets te doen hebt, op reis gaat of een nieuwe baan hebt, loop je over van positieve energie.

tweeling

Een goede week, zelfs uitstekend voor de eerste en derde decan, maar de tweede zal vanaf morgen een snelle dissonantie met Mars met zich meebrengen. Dit betekent dat je snel boos wordt en dat je dierbaren misschien een van die beroemde driftbuien verdienen, degenen die veel lawaai maken! Met Mars uitgelijnd met Jupiter, kan het stom worden als je jezelf niet onder controle hebt (Mars houdt je in de gaten tot 12 augustus).

READ  Voor een Grammy in aanmerking komend AI-gegenereerd nummer "Heart on my Sleeve" van het nepduo Drake & The Weeknd

kanker

Tweede decennium, je steelt de show van anderen, je zit vol energie deze week. Met Mars en Jupiter op één lijn voor jou, zal alles wat je doet je ten goede komen. Je bewegingen en reizen zullen je brengen wat je verwacht, en als er een conflict is, weet je hoe je orde en gerechtigheid kunt bereiken. Natuurlijk, je zult een beetje taai zijn, best stevig, maar het zal nodig zijn!

Leeuw

Gelukkige verjaardag nogmaals. Een andere gebeurtenis die uw teken sinds juni heeft gemarkeerd, is de voortdurende aanwezigheid van Venus, conjunct Mercurius, in uw teken. Ze is momenteel in je 3e decennium, stabiel gedurende 2 weken en begon gisteren af ​​te nemen, wat zal duren tot 4 september. Dus je zult achterhouden wat er is gebeurd, of het nu gaat om daten of geld.

maagd

Goed nieuws voor de eerste tien, Mars verlaat je morgen, dinsdag, en je zult zeker minder gestrest en minder gefrustreerd zijn dan de afgelopen dagen. In feite stond Mars tegenover Saturnus! Bovendien zal de planeet op één lijn komen met Jupiter, en als je in het tweede decaan zit, zal je dorst naar actie en gerechtigheid vertienvoudigen. Je zult tevreden zijn met je acties en beslissingen, en je zult meer zelfvertrouwen hebben dan ooit (geboren rond 5, 6 september).

evenwicht

Een week wordt aangenaam gemarkeerd, vooral voor het 3e decennium, door de conjunctie van Venus en Mercurius. Het is een symbool van ontmoeting, vriendelijk of anderszins, of betere communicatie met de uitverkorene van je hart. Uw uitwisselingen zullen teder en oprecht zijn, dat wil zeggen, zeg alles wat u maar wilt! Eerste decennium, Leo-stromen zorgen ervoor dat je elke vorm van verandering en elk nieuw avontuur waardeert.

READ  Ze lanceerde een petitie tegen de "geur van benzine".

de schorpioen

Leo nam gisteren de leiding toen de Zon het teken binnenging, maar Venus bestaat al sinds juni! En het is nog niet voorbij … Sinds gisteren heb je retrograde in het derde decennium van het teken geassocieerd met Mercurius, en het is waarschijnlijk dat je wacht op nieuws van een persoon die belangrijk voor je is. Maar het is moeilijk te zeggen of het om liefde gaat, of om de reactie die je zou verwachten op een contract.

Boogschutter

De eerste tien, de Zon in Leeuw ziet niet dat je erg tevreden bent met het kunnen vertrekken, ontsnappen, sterker leven, met grotere intensiteit, maar Mars stopt morgen met het uitzenden van zijn weerzinwekkendheid. Dit betekent dat wat je dwarszit, zelfs ontstoken is sinds Mars Maagd binnenkwam (10 juli), misschien opgelost en vergeten is. Echter, (voorwaardelijke) Saturnus blijft je vragen kalm te blijven, geen golven te maken.

Steenbok

Plan deze week goed voor je tweede tien. Mars verlaat de eerste morgen en investeert de tweede, terwijl hij een alliantie vormt met Jupiter. Wat je ook doet, het zal je waarschijnlijk tevreden stellen en een goed resultaat opleveren. Dat kan natuurlijk op vakantie gaan (Jupiter is er vaak bij), maar ook iets beginnen, een baan die meer opbrengt en de aandacht op je vestigt.

Waterman

Een aangename conjunctie voor je derde decaan, Venus en Mercurius, staat aan het einde van Leeuw, je sector van koppels, verenigingen en ontmoetingen. Het is dus mogelijk dat je in het derde decennium verliefd bent geworden op iemand en een relatie is begonnen. Tenzij je een onverwacht bod hebt gedaan. Maar met Venus retrograde sinds gisteren, hoor je er misschien een tijdje niets van, of moet je er misschien over nadenken.

READ  Doria Teller wordt meesteres van de 74e editie

Vissen

Als je een februari bent, ben je vanaf morgen opgelucht omdat Mars zijn oppositie tegen je decennium beëindigt. Maar je moet de laatste tijd iets moeilijks hebben meegemaakt. In het tweede decennium komt Mars voor je neer tijdens zijn uitlijning met Jupiter. Letterlijk betekent het dat iemand iets voor je kan doen, je de kans kan geven om je potentieel te uiten, of jezelf helemaal kan uiten.

De redactie adviseert

Nieuws van de RTL-redactie in je mailbox.

Schrijf je dankzij je RTL-account in voor de RTL-nieuwsbrief en volg dagelijks al het nieuws