Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Uw computer zal het kunnen installeren, maar er zijn veel bestanden

Microsoft verliest gewicht met betrekking tot de systeemvereisten voor Windows 11. Het zal mogelijk zijn om het systeem te downloaden en te installeren, zelfs zonder de aanbevelingen van Microsoft.

Windows 11 pc's

Windows 11-computers // Bron: Microsoft

Microsoft heeft geweldig nieuws gebracht aan Windows-gebruikers, voordat ze ze opnieuw in verwarring brachten. waar Bekijk Windows 11Microsoft stelt vrij strikte eisen om zijn pc vrijwel te updaten naar Windows 11 Om veel machines opzij te laten. verwardheid Hij regeerde twee maanden bij Microsoft onder deze voorwaardenEn het wordt er niet beter op.

Na enkele weken van reflectie en misschien interne discussies, Microsoft heeft nieuwe interpretaties van zijn voorwaarden vrijgegeven. Officieel beweegt het bedrijf heel weinig in zijn positie, maar in feite geeft het zijn stabiliteit op, maar er is nog één ding.

De officiële ISO van Windows 11 staat onbeperkte installatie toe

De informatie zal niet rechtstreeks op de Microsoft-website of in persberichten worden gepubliceerd, maar vertegenwoordigers van het bedrijf hebben bevestigd dat het mogelijk zal zijn om Windows 11 te installeren vanaf de officiële ISO, waarbij enkele strikte vereisten worden omzeild.

zelfs als Uw computer heeft niet de juiste versie van TPM geactiveerd Of als het een processor bevat die te oud is om officieel compatibel te zijn met Windows 11, zoals de Ryzen 1000 of niet-ondersteunde 6e en 7e generatie Intel Core-processors, is het mogelijk om Windows 11 erop te downloaden en te installeren.

Het is absoluut noodzakelijk om te slagen Door ISO-downloadtool of USB-sleutelgenerator om dit te doen. Windows 11 wordt alleen geïnstalleerd door handmatige update met deze tool en Windows Update blijft officieel weigeren te installeren.

READ  Review Marshall Acton III Wireless Speaker treedt in de voetsporen van eerdere modellen

Maar geen beveiligingsupdates?

Dus computers die op deze manier worden bijgewerkt, zullen de aanbevelingen van Microsoft niet volgen en daarom zal het bedrijf deze oplossing niet aanmoedigen. Dit betekent dat Microsoft geen after-sales service wil bieden voor eventuele storingen die kunnen optreden op een apparaat dat de aanbevelingen niet volgt.

Microsoft bevestigde ook aan The Verge dat: De computers in kwestie komen niet noodzakelijkerwijs in aanmerking voor functie- of beveiligingsupdates. In de meeste gevallen zou het installeren van Windows 11 op deze apparaten geen problemen moeten opleveren, maar de duurzaamheid ervan is zeer onzeker.

Windows 11: uw pc zal het kunnen installeren, maar er is veel, maar

Echte vaste voorwaarden voor het installeren van Windows 11

Hier zijn de minimale systeemvereisten voor het installeren van Windows 11, zelfs met deze tool:

  • dubbele cœur . cœur
  • 64 GB opslagruimte
  • 4 ga ram
  • Toerental 1.2

In feite zijn we terug op de “harde grond” van de eerste technische documenten van Microsoft die in juni van hun site verdwenen.

Microsoft-documentatie over systeemvereisten voor Windows 11

Microsoft-documentatie over systeemvereisten voor Windows 11

Met deze stap zorgt Microsoft ervoor dat degenen die bekend zijn met Windows 11 gemakkelijk kunnen installeren zonder al te veel met de ISO-installatie te hoeven knoeien. Sinds de lancering van de Insider-build hebben netizens al geknoei ontdekt om bepaalde verzoeken van het installatiesysteem te verwijderen. Het lijkt erop dat de keuze van Microsoft om dit toe te staan ​​zonder officiële ondersteuning ervoor logischer zou zijn.

Het enige dat overblijft, is zorgen voor beveiligingsupdates voor deze gebruikers. Zie ik je over een maand?