Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

UFL: voetbalwedstrijden buiten partysets Datum spelshow | Xbox One

Terwijl Electronic Arts dichtbij zal zijn Scheiding Met FIFA heeft deze Konami het gewoon begraven Pro Evolution Soccer-licentie, UFL van derden wint terrein en blijft de virtuele gemeenschap aantrekken met aankondigingen van allerlei soorten partnerschappen. Hoewel het zich langzaam laat zien op een tastbare manier, is er (eindelijk) een datum vastgesteld om gameplay te introduceren.

Tot donderdag 27 januari 2022!

ik ben moe van FIFA 22 Wie lijkt er niet meer te ontwikkelen? Geërgerd door wat wordt gepresenteerd eFootball 2022De nieuwe versie van PES? Misschien is de UFL iets voor jou. Het is natuurlijk moeilijk te zeggen dat er nog geen foto of video is gelekt. Na maanden van plagen is Studio Strikerz Inc eindelijk klaar om een ​​gameplayvideo aan te bieden! Noteer de datum: het is donderdag 27 januari 2022, over een maand!

Afgezien van dit nieuws dat fans van voetbalsimulatie waarschijnlijk zal bekoren, is de ontwikkelaar de afgelopen weken actief geweest: we hebben met je gesproken Kort geleden Vanaf de eerste samenwerking met West Ham United in Engeland. Nu hebben veel andere Europese clubs zich aangesloten bij het avontuur en zal het nodig zijn om te vertrouwen op de officiële licenties van Sporting Portugal, Shaktar Donetsk, Borussia Dortmund en meest recentelijk Besiktas. Aan de kant van de Ligue 1 heeft op dit moment alleen FC Monaco gereageerd.

Als er iets moeilijk uit af te leiden is op dit moment, is de UFL-simulatie erin geslaagd clubs aan te trekken die voor het grootste deel Europese bekers gewend zijn. Het hebben van grote namen op de cover of officiële licenties voorspelt niet altijd overtuigende resultaten in de geschiedenis van videogames voor voetbal, maar het laat wel zien dat het project goed op weg is. Dit op zich is al heel goed nieuws! Zie je over een maand (eindelijk) het potentieel van de UFL te realiseren.

READ  Meat ° it + test: de nieuwe kooksonde is klaar voor zomerbarbecues